No. No estic de vacances...
El que estic es fastiguejada dels “problemillas”
de salut que em segueixen des de primers de Juliol...Hi ha temporades que seria
millor esborrar del mapa...
Sembla que ja es van allunyant, però no he estat
amb ganes de fer ni de publicar res...però, això s’ha d’acabar!!!!
Espero que, poc a poc, aniré tenin ànims per anar
publicant i també m’aniré posant al dia dels vostres blocs., que segur que heu
fet coses fabuloses.
La recepta d’avui es del curs de tastets que varem
fer al Casal, amb la Conxita, a primers de Juliol.
Les fotos son tant de la presentació del curs com
de quan ho vaig fer per el sant de la meva mare.
Anem al tema.
Ingredients:
-150 grs. De salmó fumat
-1 terrina de formatge cremós. (tipus
philadelphia)
-100 grs. D’avellanes torrades.
-Salsa de soja.
-1 paquet de torradetes mini.
-Sal i pebre.
-Cibulet.
Ratllar les avellanes, barrejar-les amb el formatge cremós, la sal, el pebre i
unes gotes de salsa de soja.
A sobre d’un tall de salmó posem una capa de la
crema. Enrotllem i emboliquem amb paper film. Deixem a la nevera si es per demà
o al congelador si es per menjar al moment.
Quan esta ben fred es talla a rodanxes. Si es vol,
s’unta el pa amb mantega i posar a sobre una rodanxa de salmó.
Decorar amb una mica de cibulet recent tallat. I
si es de collita pròpia, com es el cas... encara millor !!
Aquesta es la que varem fer al Casal... |
Si feu aquest aperitiu sense la torradeta, ideal per els celíacs.
Ja teniu l'enllaç amb la nova revista TRAZAS, per si us interesa...
Ja teniu l'enllaç amb la nova revista TRAZAS, per si us interesa...
Amb aquesta recepta participo al "Concurs Monsalmó"
Espero que us agradi i.....Caprofiti !!!!!
16 comentaris:
Vull donar les gràcies a tots els que em vareu comentar a l'entrada anterior i que no he pogut contestar-vos....
També donar la benvinguda al que heu comentat per primera vegada. Prometo contestar, a partir d'ara, a tots...
Hola Gemma
M'agraden aquests rotllets i també que tornis a publicar.
Dius que deixes un enllaç i no l'he sabut veure...
Gemma veo que ya vas mejorando del problemilla de salud,y ya estas con mas animo,me alegro mucho y poco a poco volveras a la normalidad
estos rollitos estan tremendos me gustan y me los llevo a pendientes
un peto y animos
Espero que el problemilla de salut hagi passat a segon pla... aquest tampoc ha estat el meu millor juliol...
Bona idea aquests rotllets! Fàcils i originals.
Bona setmana!
Gemma ànims! La veritat és que de vegades les males ratxes costen de passar (què t'he de dir jo...!) però segur que porten a bons moments! M'encanta aquesta opció de rotllets que han d'estar de mort i les safates petitones amb forma de peixet les he trobat moníssimes! Molts petons maca, i a seguir millor!
La mescla de philadelphia i salmó és molt bona, però amb el toc de fruits secs i cibulet que li has donat em sembla encara mooolt millor!! petons
Aquest tipus d'aperitius m'encanten. A més aquests són ben senzils de fer. Van directes a pendents!!!!
Espero que et trobis millor i més animada.
Petonets
Gemma, espero que no sigui res i que ara ja et trobis millor. M'agrada molt aquesta proposta de salmó! el toc d'avellanes torrades és fantàstic, amb el record de la salsa de soja. I si el cibulet és de casa... la tapeta no té preu!
Gemma espero que tot es vagi solucionant.
Aquest rotlles son ideals !!
petons
quin aperitiu més bo! m'encanta el salmó. petonets Gemma
Ideal per un sopar de tapeo!!! Bona idea!!!
Petons,
Olga
Hola Guapa¡
Unos bocados perfectos y ricos.
Cuidate mucho esa salud, un fuerte abrazo, Teresa
Hola Gemma, suposo estas ja una mica millor, m'agrada molt aquest entrant.
Super fàcil..
Petons
quina idea tant bona!com a pica pica o entrant.
Quin suggeriment més bo per a un aperitiu fresquet!
Hola Gemma. Bones festes. Em copio aquest aperitiu per al sopar de Cap d'Any.
Publica un comentari a l'entrada