dimecres, 25 de juliol del 2012

ROTLLETS DE SALMÓ AMB CREMA D'AVELLANES


No. No estic de vacances...
El que estic es fastiguejada dels “problemillas” de salut que em segueixen des de primers de Juliol...Hi ha temporades que seria millor esborrar del mapa...
Sembla que ja es van allunyant, però no he estat amb ganes de fer ni de publicar res...però, això s’ha d’acabar!!!!
Espero que, poc a poc, aniré tenin ànims per anar publicant i també m’aniré posant al dia dels vostres blocs., que segur que heu fet coses fabuloses.
La recepta d’avui es del curs de tastets que varem fer al Casal, amb la Conxita, a primers de Juliol.
Les fotos son tant de la presentació del curs com de quan ho vaig fer per el sant de la meva mare.
Anem al tema.


Ingredients:
-150 grs. De salmó fumat
-1 terrina de formatge cremós. (tipus philadelphia)
-100 grs. D’avellanes torrades.
-Salsa de soja.
-1 paquet de torradetes mini.
-Sal i pebre.
-Cibulet.

Ratllar les avellanes, barrejar-les  amb el formatge cremós, la sal, el pebre i unes gotes de salsa de soja.
A sobre d’un tall de salmó posem una capa de la crema. Enrotllem i emboliquem amb paper film. Deixem a la nevera si es per demà o al congelador si es per menjar al moment.
Quan esta ben fred es talla a rodanxes. Si es vol, s’unta el pa amb mantega i posar a sobre una rodanxa de salmó.
Decorar amb una mica de cibulet recent tallat. I si es de collita pròpia, com es el cas... encara millor !!


Aquesta es la que varem fer al Casal...

Si feu aquest aperitiu sense la torradeta, ideal per els celíacs.
Ja teniu l'enllaç amb la nova revista TRAZAS, per si us interesa...

Amb aquesta recepta participo al "Concurs Monsalmó"



Espero que us agradi i.....Caprofiti !!!!!

16 comentaris:

GEMMA ha dit...

Vull donar les gràcies a tots els que em vareu comentar a l'entrada anterior i que no he pogut contestar-vos....
També donar la benvinguda al que heu comentat per primera vegada. Prometo contestar, a partir d'ara, a tots...

A peu coix. N. Sagués ha dit...

Hola Gemma
M'agraden aquests rotllets i també que tornis a publicar.
Dius que deixes un enllaç i no l'he sabut veure...

Miquel ha dit...

Gemma veo que ya vas mejorando del problemilla de salud,y ya estas con mas animo,me alegro mucho y poco a poco volveras a la normalidad
estos rollitos estan tremendos me gustan y me los llevo a pendientes
un peto y animos

Laia ha dit...

Espero que el problemilla de salut hagi passat a segon pla... aquest tampoc ha estat el meu millor juliol...
Bona idea aquests rotllets! Fàcils i originals.
Bona setmana!

Montse de Sants ha dit...

Gemma ànims! La veritat és que de vegades les males ratxes costen de passar (què t'he de dir jo...!) però segur que porten a bons moments! M'encanta aquesta opció de rotllets que han d'estar de mort i les safates petitones amb forma de peixet les he trobat moníssimes! Molts petons maca, i a seguir millor!

trifasic de baileys ha dit...

La mescla de philadelphia i salmó és molt bona, però amb el toc de fruits secs i cibulet que li has donat em sembla encara mooolt millor!! petons

el taller de cuina ha dit...

Aquest tipus d'aperitius m'encanten. A més aquests són ben senzils de fer. Van directes a pendents!!!!
Espero que et trobis millor i més animada.
Petonets

Tapa't de tapes ha dit...

Gemma, espero que no sigui res i que ara ja et trobis millor. M'agrada molt aquesta proposta de salmó! el toc d'avellanes torrades és fantàstic, amb el record de la salsa de soja. I si el cibulet és de casa... la tapeta no té preu!

QUIMA ha dit...

Gemma espero que tot es vagi solucionant.
Aquest rotlles son ideals !!
petons

Judith ha dit...

quin aperitiu més bo! m'encanta el salmó. petonets Gemma

La Cuina de l'Olga ha dit...

Ideal per un sopar de tapeo!!! Bona idea!!!
Petons,
Olga

Tere ha dit...

Hola Guapa¡
Unos bocados perfectos y ricos.
Cuidate mucho esa salud, un fuerte abrazo, Teresa

ISABEL ha dit...

Hola Gemma, suposo estas ja una mica millor, m'agrada molt aquest entrant.
Super fàcil..
Petons

Unknown ha dit...

quina idea tant bona!com a pica pica o entrant.

bojosperlacuina ha dit...

Quin suggeriment més bo per a un aperitiu fresquet!

Josep Anton ha dit...

Hola Gemma. Bones festes. Em copio aquest aperitiu per al sopar de Cap d'Any.