dilluns, 12 de novembre del 2012

CARAMELS DE BOTIFARRONS D'ARRÒS I POMA


Aquets caramels els varem menjar aquest estiu, a la festa d'uns amics.

I pensant ja amb els aperitius de Nadal, hem d'anar agafant idees,no?

Si, ja se que falta un temps, però crec que no soc la única que ja està pensant en els àpats d'aquells dies,no???

Dons aquest es un d'aquells aperitius que agrada a tothom i que es pot tenir el farciment preparat del dia abans i, com veureu, es fa al forn en un tres i no res...

Anem al tema.
 

Ingredients:

No us posaré les quantitats perquè depèn dels que en volgueu fer.

-Pasta brik o pasta filo

-Botifarrons d'arròs.

-Pomes.

-Ceba.

-Nata lìquida.

 

Piquem la ceba i la estofem en un cassó. Pelem el botifarró i el tallem a trossets petits i l'afegim a la ceba. Donem unes voltes i afegim la poma també tallada a quadrets petits.

Cuinar durant uns minuts i reservar.

Agafar les làmines de pasta brik i fer quadrats. Millor fer-ho de doble capa.

Posar una mica de farcit i tancar el paquet fent la forma dels caramels.

Posar en una safata de forn, Pintar els caramels amb una mica de nata líquida i posar al forn. A 180º uns minuts. Sempre mirant que agafin color  però no es cremin.

Estan molt bons recent fets, però freds, també ho estan...

Espero que us agradi i.....Caprofiti !!!!!

 

21 comentaris:

Unknown ha dit...

Bona proposta per un aperitiu!! un petit suggeriment, prova-ho algun cop amb melmelada de pera o de pera i poma i no hi possis la poma!

QUIMA ha dit...

Hummmmmmmmm....que bons ...MOltes gracies per anar aportant idees. La veritat es que hi serem en quatre dies i va bé tenir els menus ja pensats.
petons

Helena ha dit...

La veritat és que no ets la única que hi pensa no... i la combinació botifarra negra amb poma és de 10, així que aquest toc cruixent hi queda perfecte!!

GEMMA ha dit...

Els fruits saborosos:

Ja ho havia pensat de fer amb melmelada...
Gràcies per el sugeriment...

Quima:
Aquest es el problema...anar pensant els menus....

Helena:
Es precisament el toc cruixent el que el fa diferent...

sandra/ josemaria ha dit...

que chulada de carmels

Miquel ha dit...

una bona idea a pendents va¡¡
bona setmana
peto

Laia ha dit...

Això ha d'estar boníssim i el toc cruixen...mmmmm!!! M'encanta!

Cristina ha dit...

Quin farciment més bo! No m´estranya que recordis els àpats d´estiu.

Tapa't de tapes ha dit...

Fantàstic, Gemma, m'ho apunto! El botifarró amb poma sempre combina molt bé, i els farcellets fan festa!!!

Els fogons de la Bordeta ha dit...

Aquests caramelets són la bomba... i no, no ets l'única que pensa en els àpats de Nadal! jajaja
Petonets
Sandra

Dolores-MiGranDiversion ha dit...

Este relleno siempre es un acierto!! Bss

La Cuina Violeta ha dit...

El cap ja ens funciona a tota pastilla pensant en el Nadal. Aquesta proposta és ben bona Gemma,
Nani

Judith ha dit...

uns caramels ben diferents!!!! bona idea per Nadal! petonets

Fórmules Culinàries ha dit...

També ens ho apuntem com a idea per als aperitius Nadalencs!
Aquesta combinació ha d'estar molt bona!
ptns!!

trifasic de baileys ha dit...

sisi, ideal pel nadal! un aperitiu fantastic! petons

Neus Garcia ha dit...

Aquesta presentació és ben original!! Molt bona idea!!

ANNAFS ha dit...

Un aperitiu molt bo i molt pràctic de fer, a més queda una presentació ben maca.

Joaquina ha dit...

Uns caramels que no poden faltar aquests festes de nadal.. que fàcils i bons, i cruixents... m´encanta. Petons,

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Un aperitiu perfecte per les festes que s'aproximen molt depressa.
La poma i els botifarrons negres fan molt bona parella.
Petons.

Vampira en la cocina ha dit...

Que bons tenen que hasta,pasat per meu blog tinc un premit per tu

Anònim ha dit...

laser treatment rosacea New Cumberlnd

Here is my weblog; rosacea specialist Ingalls