Suposo que amb aquesta
recepta sorprendré a mes d’una persona.
Sobretot als que em coneixeu i sabeu que no m’agrada el formatge!!!
Dons us he de dir que em vaig
quedar molt parada quan el varem fer al
curs de cuina de la Conxita, l’any passat i just em va tocar a mi.
Va ser un repte el fet de que
el provés i haig de dir que em va
encantar!!!
Sempre comento que, des de
que tinc el bloc, he provat coses de menjar que no havia pensat mai que
menges...i quan des de Intermón Oxfarm promouen campanyes com la de Taula per7.000 milions, on expliquen que cada dia, a tot el món, mes de 900 milions de
persones s’en van a dormir amb gana, mentre que el nostre planeta produeix
suficients aliments per tothom, et fa plantejar el privilegi que tenim de triar
el que ens agrada i el que no.
Quan em varen presentar
aquesta campanya , no se per què, però em va venir al cap aquest pensament i al
moment, aquesta recepta, per tant, es la que aporto a aquesta iniciativa...
Anem al tema.
Ingredients:
·
175 grs. de
galetes de xocolata (les vaig fer jo)
·
80 grs, de
mantega.
·
500 grs. de
mató.
·
6 ous.
·
100 grs. de
xocolata negre.
·
125 grs. de
sucre.
·
300 ml. de
nata per muntar(35% de matèria grasa)
·
500 ml. de
llet.
·
4 c. soperes
de caramel líquid.
·
6 fulls de
gelatina.
·
100 grs. de
xocolata, per decorar.
·
200 grs. de
maduixes.
Triturar les galetes i
barrejar-les amb la mantega tova.
Amb aquesta barreja cubrim el fons d’un motlle que es pugui
desmotllar. Reservem a la nevera.
Posar 3 fulls de gelatina a remull.
Treballar 3 rovells d’ou amb
75 grs. de sucre, posar al foc, remenant, per esteril.litzar els ous . Muntar la nata i desfer el xocolata
al micro o al bany maria. Muntar 3 clares a punt de neu.
Barrejar 250 grs. de mató amb la crema d’ous, incorporar el
xocolata desfet, la nata muntada i les clares mes la gelatina.
Omplir la base del motlle amb
la mousse de xocolata.
Reservem a la nevera.
Posem a remull 3 fulls de
gelatina.
Treballem els altres 3 ous,
sencers, amb el sucre restant. Afegim la llet amb la gelatina desfeta i el
caramel líquid. Barrejar amb els 250 grs. de mató.
Disposar a sobre de la mousse
de xocolata i deixar a la nevera, dues hores mínim.
Per servir, desemmotllem i
desfem els 100 grs. de xocolata al mocro. Posem en una mànega amb una broca petita i decorem fent uns fils
per sobre. També podem posar unes maduixes per sobre.
Espero que us agradi
i.....Caprofiti !!!!!
Perquè l'única fam que
existeixi , sigui la fam de justícia!!!!
23 comentaris:
que booo!!! amb el caramel ha de ser encara més viciós!! ufff petons
Veus... d'aquest si en menjaria.
:)
Petons..!
Una proposta engrescadora. Fa molt bona cara!
Roser:
Si que es molt bó,si...
Ricard:
Es que d'aquets, als restaurants, no t'en donen...jaja
Nuria:
La cara es igual de bona que el gust...
Tab de bo s'acabés la fam del món!
A mi si m'agraden els pastissos de formatge, tots.
Petons.
a vegades els aliments camuflats no costen tant... petonets
Aquest sí que és un senyor pastís que faria saltar les llàgrimes d´alegria i d´emoció en l´estómac de qualsevol d´aquestes persones que se´n van amb l´estómac buit a dormir. Fantàstic! i... Visca els centres civics/casals.
Me encantan los pasteles de queso y este esta tremendo y ademas te ha quedado divino de presentacion y para una buena causa
Peto
Te molt bona pinta aquest pastis. Ha de ser bonissim.
petons
A mi saps que no m'agrada el formatge, però en canvi vaig descobrir que els cheescakes són una passada de bons! Aquest toc de caramel, mmmmm!
Petonets
Sandra
Con esta pinta imposible no probarla, te ha quedado una tarta divina, para una hermosa causa. Mil besicos
A mi sí que m'agrada el formatge, de manera que estic segura que m'encantaria aquest pastís! Ha de ser per llaminersde veritat.
Amb el que ens agrada el formatge de ben segur que a casa seria un vist i no vist Ummm
Petons
Tinc la gran sort, que quasi tot m'agrada.
La xocolata i el formatge, moltissim.
Aquest pastis va de cop a la llista de preferents.
Petons.
Per cert, no et va quedar cap trosset?????
Fa molt bona fila aquest pastís!! I la iniciativa és molt maca!! T'ha quedata de luxe!
Anna:
Dons a mi es que no m'agrada el formatge...
Judith:
Dons es ben veritat...
Cristina:
Pensa que no es gens dificil de fer...
Miquel:
Si que es un bon pastis, i gran...
Quima:
Boníssim...
Sandra:
Et puc assegurar que si jo n´he menjat es que no es nota el formatge...
Maria:
El sabor tambien era "divino"...jeje
Gemma:
Pero no es gens embafador...
Sión:
A casa tampoc va durar molt...jeje
Isabel:
Dons no, no n'ha quedat cap tros...però si el fas ja em sabras dir si us ha agradat...
Neus:
Dons si que em va semblar una bona iniciativa...
Isabel:
Dons no, no n'ha quedat cap tros...però si el fas ja em sabras dir si us ha agradat...
Neus:
Dons si que em va semblar una bona iniciativa...
uauuuuu m'havia perdut aquesta entrada i la presentació és tremenda! Enhorabona, quin pastís!!
Una tarta preciosa para una buena causa. Me encanta la presentación, un beso grande, Teresa
Publica un comentari a l'entrada