Per la recepta del 15 d'aquest
mes de Novembre, els Fogons de la Bordeta i Xocolata desfeta, ens
proposen cuinar amb bolets.
Una bona pensada per la
tardor i mes aquest any, que si que hi ha bolets !!!
En tenia pensada una altre,
de recepta, però quan a la clase de la Conxita, al Casal, varem fer aquesta
sèpia amb rovellons vaig pensar: per la
recepta del 15...
Vaig preparar el plat
diumenge passat i al meu marit li va agradar moltíssim !!!
Es un plat que tant està bò
fet al moment com si el mengem l'endemà....
Veïns de la Bordeta, ja se
que us dona molta feina, però no deixeu de proposar una recepta el 15 de cada
mes!!!!
Anem al tema.
Ingredients:
-1 kg. de sèpia.
-1/2 kg. de rovellons.
-4 tomàquets madurs.-1 ceba.
-100ml. de vi blanc.
-15 ametlles torrades.-1 llesca de pa.
-5 alls.
-julivert.
En una cassola fregim la
llesca de pa, els alls el julivert. Reservem.
En el mateix oli, estofem la
ceba picada ben petita. Quan estigui daurada afegim la sèpia tallada a trossos.
Coure uns minuts.
Incorporem el tomàquet ratllat. Afegim el vi i
coure uns 20 o 25 min. Depèn de la mida de la sèpia.
Fer una picada amb les
ametlles torrades, el pa fregit i els alls i el julivert.
Fregim, a part, els
rovellons.
Uns 10 min. abans d'acabar la
cocció de la sèpia, afegir la picada i els rovellons.
Acompanyarem el plat amb uns
triangles de pa torrat.
Es un plat que no es gens
difícil de fer i amb un resultat espectacular!!!
Espero que us agradi
i.....Caprofiti!!!!!
19 comentaris:
quina combinacio mes bona
jajajajaja Veïiiinaaaaa!! Ets la millor, ho saps, oi? De moment ens sembla que hi haurà 15 per estona, que nos ens volem perdre suculents plats com aquesta sèpia, nyam!!!
Moltes gràcies per participar!
Petonets... i fins divendres!
Sandra
Amb rovellons no l´he provada mai...I aquestes llesquetes, nyam!
Gemma t'he de ser molt bona aquesta Sèpia amb rovellons
M'encanten els mars i muntanya com aquest!
ole plat¡¡o una combinacion irresistible Gemma
peto
aquesta la guardo que dissabte vaig a buscar bolets i la faré
ptns
Com m'agraden aquest plats que porten ametlles a la salsa!
Petons.
És clar que li havia d'agradar al teu marit! ha d'estar boníssim!!
Si la sepia amb suquet ja és bona, si hi afegim uns rovellons ha d'estar espectacular!
ptns i Caprofiti!!
bonssim aquest mar i muntanya. amb la sèpia queda bé quasi bé tot, com les mandonguilles amb sèpia!! per sucar-hi pa! petons
Has fet un mar i muntanya que m'agrada moltíssim, Gemma!És un dels meus plats preferits, de vegades també hi afegeixo mandonguilles. T'ha quedat una salseta que fa salivera!
La sèpia estufadeta ja esta bona per si sola, però amb rovellons, un mar i muntanya de 10, això si amb una bona barra de pa
Petons
Un plat de mar i muntanya deliciós!!!
Que bé, ja la tenim!!!!!!!!. Ara, només falta comprar els ingredients i cap a la cuina!
Mai he menjat sípia amb rovellons, tocarà provar-ho que té una pinta fantàstica.
Ha de saber molt bo aquest guisat de sèpia amb rovellons... prenc bona nota... m´encanta. Petonssss,
La sípia m'agrada molt. Amb rovellons no l'he menjat mai i ho hauré de fer, després de veure el resultat...
Nani
Quin plat més bo, i aquesta salseta quina pinta més bona!
Moltes gràcies per els vostres comentaris...
Publica un comentari a l'entrada