Aquesta es l'última recepta
del 15...
Desprès de dos anys en que
cada mes ens proposaven un ingredient diferent per fer-nos rumiar una recepta
nova, aquest mes ens proposen acomiadar-nos
amb uns aperitius nadalencs...
Com el gluten a desaparegut
de la meva vida, que millor que ensenyar-vos uns aperitius fets amb pasta de
full apte per una dieta "gluten free".
La veritat es que dona molt
bon resultat i us puc assegurar que el sabor es molt encertat!!
Anem al tema.
Ingredients:
-Un paquet de pasta de full
sense gluten.
-Foie.
-Olivada.
-Bacallà marinat.
-Sobrassada.
-Mel i sèsam.
Amb un talla pastes fem uns
cercles a la pasta de full. Les pintem amb rovell d'ou i coem al forn a 180º
uns 20 min.
Amb el resta de la pasta fem
les espirals de sobrassada, tal com explico aqui.
Quan la pasta esta cuita
untem amb una mica de melmelada de figues i fem unes virutes amb el foie.
Millor tenir el foie a la nevera per poder fer les virutes millor.
Untem unes altres amb olivada
i posem a sobre una mica de bacallà marinat. En aquest cas he comprat al mercat
el bacallà. Però un altre dia us posaré la recepta del que faig jo.
Amb ganes de cuinar, es pot
menjar molt be tot i no poder fer-ho amb gluten.
Sandra , Xavi, des de aquí
vull agrair-vos les hores que heu
dedicat a comentar les nostres receptes del 15. Trobarem a faltar aquesta convocatòria
mensual....però sempre tindrem els
resums que ens heu fet cada mes. I també
tenim el vostre fantàstic bloc, i la vostre amistat,virtual i en persona, i la
sort de tenir-vos aquí, al costat,i.....en fi, que sou genials!!!
Espero que us agradi
i.....Caprofiti!!!!!
21 comentaris:
La pasta de full sempre té èxit, agrada a tothom! Només cal tenir la gràcia de farcir-la amb ingredients bons i ben combinats, com els teus, Gemma! Petons
Has triat una combinació d'ingredients molt bona!
És una sort que cada vegada hi hagi més elaborats sense gluten, aquesta pasta de full n'és un bon exemple.
Unos aperitivos con ingredientes deliciosos y sanos, que buenas ideas para las fiestas.
Petons.
Fantàstica opció per als qui no poden prendre gluten. On trobes la pasta de full sense gluten? (si ho has dit perdona, se m'ha passat...).Deus estar tancada a la cuina ja fa dies oi?... una abraçada guapa.
Quina peneta ens fa això que s'acabin les receptes del 15...
Fan molt de goig aquets aperitius amb pasta de full!
ptns!!
bonissima la pasta de full als aperitius!! a mi m'encantaaa! petons
Marina:
Si que dona molt de joc, la pasta de full...
Gemma:
Si,si. Per sort, cada vegada mes cosetes!!!
Red Rose:
Y sirven igual para todos...
Mercè:
La pasta de full a Dietètica Glòria. C/Entença, tocant a Josep Tarradelles. Tenen un munt de cosetes sense gluten...
Formules culinaries:
Si que es una pena...
Roser:
A mi m'agrada molt fer aperitius amb pasta de full, Per aixó vaig buscar la pasta de full sense gluten...
Cada cop hi ha més possibilitat de fer bona àpats sense gluten.
Els de pasta de full m'agraden molt.
Petons.
Però, però, però... mira que n'arribes a ser de maca!!!! Només per gent com tu ja val la pena tenir un bloc! :D
Aquests aperitius són genials, aquesta pasta de full sense gluten té bona pinta, eh?
Per cert, has deixat l'enllaç? Ja m'he perdut... jajaja
Moltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
Uns aperitius boníssims i molt originals!!!
Petonets
Gemma,aquest aperitius amb pasta de full (sense gluten) tenen de ser molt i molt bons.
Anna:
Don si que es una sort...hi ha moltes coses per fer...
Sandra:
Vaig tant liada aquets dies que, tens raó, no he enllaçat la entrada. Ara mateix ho faig...
Mary Lou, Ramón:
Si que ho son de bons...
M´agraden tots, per tant, a la propera tots per a mi...;-D
Quina passada, deus de estar sempre pensant com adaptar la dieta de menjar sense gluten.
A on troves aquest full especial?
Petons guapetona.
Perdona, ara mateix acabo de lleguir que al carrer Entença, aprop de l'Esglesia.
Petons
me alegro que cada vez se encuentren buenos productos sin gluten como esta pasta de hojaldre y has hecho unos buenos aperitivos
peto
Quina delícia de pasta salada! La veritat és que ningú diria que és sense gluten, que els que treballem amb farines i pastes diferents, sabem que és molt més complicat d'obtenir bons resultats. Hi ha una pasta de full també sense gluten de la casa Adpan boníssima i la pots trobar sempre a la dietètica de "El rebost" de la Illa Diagonal. Petons.
D'aquesta pasta si que en faig servir en ocasions per fer alguna cosa d'aperitiu quan tinc un segon potent.
M'ha anat be refrescar que la pasta de full existeix, doncs fa mesos que no en he comprat.
Petons.
Cristina:
Quan vulguis...ja ho saps!!!
Isabel:
Dons si,Isabel. Just davant de l'esglesia..Dietetica Gloria.
Miquel:
La veritat es que hi ha moltissima gama de productes. L'ùnic problema es el preu d'aquets productes...
Montse:Gràcies per la informació...no he anat mai a aquesta botiga de la Illa...pero aquesta de la Schar surt molt bona!!
Ricard:
La pasta de full trobo que dona molt de joc. Tant en aperitius com en postres!!!
Publica un comentari a l'entrada