divendres, 14 de desembre del 2012

APERITIUS AMB PASTA DE FULL (SENSE GLUTEN)


Aquesta es l'última recepta del 15...

Desprès de dos anys en que cada mes ens proposaven un ingredient diferent per fer-nos rumiar una recepta nova, aquest mes ens proposen  acomiadar-nos amb uns aperitius nadalencs...

Com el gluten a desaparegut de la meva vida, que millor que ensenyar-vos uns aperitius fets amb pasta de full apte per una dieta "gluten free".

La veritat es que dona molt bon resultat i us puc assegurar que el sabor es molt encertat!!

Anem al tema.
 

Ingredients:

-Un paquet de pasta de full sense gluten.


-Foie.

-Olivada.

-Bacallà marinat.

-Sobrassada.

-Mel i sèsam.

Amb un talla pastes fem uns cercles a la pasta de full. Les pintem amb rovell d'ou i coem al forn a 180º uns 20 min.

Amb el resta de la pasta fem les espirals de sobrassada, tal com explico aqui.

Quan la pasta esta cuita untem amb una mica de melmelada de figues i fem unes virutes amb el foie. Millor tenir el foie a la nevera per poder fer les virutes millor.

Untem unes altres amb olivada i posem a sobre una mica de bacallà marinat. En aquest cas he comprat al mercat el bacallà. Però un altre dia us posaré  la recepta del que faig jo.

Amb ganes de cuinar, es pot menjar molt be tot i no poder fer-ho amb gluten.

Sandra , Xavi, des de aquí vull agrair-vos  les hores que heu dedicat a comentar les nostres receptes del 15. Trobarem a faltar aquesta convocatòria  mensual....però sempre tindrem els resums  que ens heu fet cada mes. I també tenim el vostre fantàstic bloc, i la vostre amistat,virtual i en persona, i la sort de tenir-vos aquí, al costat,i.....en fi, que sou genials!!!

 

Espero que us agradi i.....Caprofiti!!!!!

 

21 comentaris:

Tapa't de tapes ha dit...

La pasta de full sempre té èxit, agrada a tothom! Només cal tenir la gràcia de farcir-la amb ingredients bons i ben combinats, com els teus, Gemma! Petons

Gemma ha dit...

Has triat una combinació d'ingredients molt bona!
És una sort que cada vegada hi hagi més elaborats sense gluten, aquesta pasta de full n'és un bon exemple.

Paprika en la cocina ha dit...

Unos aperitivos con ingredientes deliciosos y sanos, que buenas ideas para las fiestas.
Petons.

mercè ha dit...

Fantàstica opció per als qui no poden prendre gluten. On trobes la pasta de full sense gluten? (si ho has dit perdona, se m'ha passat...).Deus estar tancada a la cuina ja fa dies oi?... una abraçada guapa.

Fórmules Culinàries ha dit...

Quina peneta ens fa això que s'acabin les receptes del 15...
Fan molt de goig aquets aperitius amb pasta de full!
ptns!!

trifasic de baileys ha dit...

bonissima la pasta de full als aperitius!! a mi m'encantaaa! petons

GEMMA ha dit...

Marina:
Si que dona molt de joc, la pasta de full...

Gemma:
Si,si. Per sort, cada vegada mes cosetes!!!

Red Rose:
Y sirven igual para todos...

GEMMA ha dit...

Mercè:
La pasta de full a Dietètica Glòria. C/Entença, tocant a Josep Tarradelles. Tenen un munt de cosetes sense gluten...

Formules culinaries:
Si que es una pena...

Roser:
A mi m'agrada molt fer aperitius amb pasta de full, Per aixó vaig buscar la pasta de full sense gluten...

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Cada cop hi ha més possibilitat de fer bona àpats sense gluten.
Els de pasta de full m'agraden molt.
Petons.

Els fogons de la Bordeta ha dit...

Però, però, però... mira que n'arribes a ser de maca!!!! Només per gent com tu ja val la pena tenir un bloc! :D
Aquests aperitius són genials, aquesta pasta de full sense gluten té bona pinta, eh?
Per cert, has deixat l'enllaç? Ja m'he perdut... jajaja
Moltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra

MaryLou ha dit...

Uns aperitius boníssims i molt originals!!!
Petonets

Ramon Juanola ha dit...

Gemma,aquest aperitius amb pasta de full (sense gluten) tenen de ser molt i molt bons.

GEMMA ha dit...

Anna:
Don si que es una sort...hi ha moltes coses per fer...

Sandra:
Vaig tant liada aquets dies que, tens raó, no he enllaçat la entrada. Ara mateix ho faig...

Mary Lou, Ramón:
Si que ho son de bons...

Cristina ha dit...

M´agraden tots, per tant, a la propera tots per a mi...;-D

La cuina de la Isabel ha dit...

Quina passada, deus de estar sempre pensant com adaptar la dieta de menjar sense gluten.
A on troves aquest full especial?
Petons guapetona.

La cuina de la Isabel ha dit...

Perdona, ara mateix acabo de lleguir que al carrer Entença, aprop de l'Esglesia.
Petons

Miquel ha dit...

me alegro que cada vez se encuentren buenos productos sin gluten como esta pasta de hojaldre y has hecho unos buenos aperitivos
peto

Montse de Sants ha dit...

Quina delícia de pasta salada! La veritat és que ningú diria que és sense gluten, que els que treballem amb farines i pastes diferents, sabem que és molt més complicat d'obtenir bons resultats. Hi ha una pasta de full també sense gluten de la casa Adpan boníssima i la pots trobar sempre a la dietètica de "El rebost" de la Illa Diagonal. Petons.

Ricard Sampere ha dit...

D'aquesta pasta si que en faig servir en ocasions per fer alguna cosa d'aperitiu quan tinc un segon potent.

M'ha anat be refrescar que la pasta de full existeix, doncs fa mesos que no en he comprat.

Petons.

GEMMA ha dit...

Cristina:
Quan vulguis...ja ho saps!!!

Isabel:
Dons si,Isabel. Just davant de l'esglesia..Dietetica Gloria.

Miquel:
La veritat es que hi ha moltissima gama de productes. L'ùnic problema es el preu d'aquets productes...

GEMMA ha dit...

Montse:Gràcies per la informació...no he anat mai a aquesta botiga de la Illa...pero aquesta de la Schar surt molt bona!!

Ricard:
La pasta de full trobo que dona molt de joc. Tant en aperitius com en postres!!!