dimarts, 4 de desembre del 2012

BOLETES DE TONYINA


Un altre  aperitiu per fer aquestes festes de  Nadal...

Aquesta recepta la varem fer l'any passat en un curs de la Conxita de tastets de Nadal.

Es d'aquells plats que pots tenir  preparat el dia abans i guardat a la nevera.

Quan tens molta colla a menjar, van molt be aquets tipus d'aperitius...

Anem al tema.
 

Ingredients:

-200 grs. de tonyina en oli.

-Formatge cremós (tipus philadelphia)

-Torradetes (en el meu cas, sense gluten)

-Cibulet  fresc.

Tant fàcil com barrejar el formatge amb la tonyina ben escorreguda i esmicolada.

Fer unes boletes i deixar a la nevera fins que agafi consistència.

Picar el cibulet, arrebossar  les boles de tonyina i disposar a sobre d'una torradeta.

No direu que es complicat,oi? Dons el resultat us sorprendrà !

Espero que us agradi i.....Caprofiti!!!!!

13 comentaris:

Miquel ha dit...

nada complicado y gusta a todos seguro,una buena idea para un aperitivo
peto

Tapa't de tapes ha dit...

Bona idea, Gemma! Queden molt xules, aquestes boletes! I amb l'aroma de cibulet, boníssimes! Apuntat!

A peu coix. N. Sagués ha dit...

tens raó ideal per les festes!

Fem un mos ha dit...

Un aperitiu per les festes, que sen va a pendents, amb la frescor del cibulet i els ingredients deuen ser de vici Ummm
Petons

trifasic de baileys ha dit...

fantastic aquest aperitiu, la combinació m'encanta!! i economic!! petons

sandra/ josemaria ha dit...

sencillo y delicioso

Laia* ha dit...

M'encanta aquesta recepta! La trobo molt original, és ideal per les festes ^^
Quan les faci ja et diré què els ha semblat als invitats, haahhha :D

Molts petons ^^

Fórmules Culinàries ha dit...

No és pas gens complicat!
I sembla que hagi de ser una combinació boníssima!
prenem nota per les festes!!
ptns!!

Gemma ha dit...

Un aperitiu original i ben pràctic, que tots ja estem buscant idees de cara Nadal ;)

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Un aperitiu fàcil i bo, que aquests díes ens fan falta idees diferents.
Petons.

María ha dit...

Pues un aperitivo muy rico, y vistoso para estos dias que estan ya aqui. Besicos

ANNAFS ha dit...

Molt bona idea! La combinació, genial.

Ricard Sampere ha dit...

Una idea ben senzilla que pot servir per començar qualsevol àpat.. Molt bé..!!