Un altre aperitiu per fer aquestes festes de Nadal...
Aquesta recepta la varem fer
l'any passat en un curs de la Conxita de tastets de Nadal.
Es d'aquells plats que pots
tenir preparat el dia abans i guardat a
la nevera.
Quan tens molta colla a
menjar, van molt be aquets tipus d'aperitius...
Anem al tema.
Ingredients:
-200 grs. de tonyina en oli.
-Formatge cremós (tipus
philadelphia)
-Torradetes (en el meu cas,
sense gluten)
-Cibulet fresc.
Tant fàcil com barrejar el
formatge amb la tonyina ben escorreguda i esmicolada.
Fer unes boletes i deixar a
la nevera fins que agafi consistència.
Picar el cibulet, arrebossar les boles de tonyina i disposar a sobre d'una
torradeta.
No direu que es complicat,oi?
Dons el resultat us sorprendrà !
Espero que us agradi i.....Caprofiti!!!!!
13 comentaris:
nada complicado y gusta a todos seguro,una buena idea para un aperitivo
peto
Bona idea, Gemma! Queden molt xules, aquestes boletes! I amb l'aroma de cibulet, boníssimes! Apuntat!
tens raó ideal per les festes!
Un aperitiu per les festes, que sen va a pendents, amb la frescor del cibulet i els ingredients deuen ser de vici Ummm
Petons
fantastic aquest aperitiu, la combinació m'encanta!! i economic!! petons
sencillo y delicioso
M'encanta aquesta recepta! La trobo molt original, és ideal per les festes ^^
Quan les faci ja et diré què els ha semblat als invitats, haahhha :D
Molts petons ^^
No és pas gens complicat!
I sembla que hagi de ser una combinació boníssima!
prenem nota per les festes!!
ptns!!
Un aperitiu original i ben pràctic, que tots ja estem buscant idees de cara Nadal ;)
Un aperitiu fàcil i bo, que aquests díes ens fan falta idees diferents.
Petons.
Pues un aperitivo muy rico, y vistoso para estos dias que estan ya aqui. Besicos
Molt bona idea! La combinació, genial.
Una idea ben senzilla que pot servir per començar qualsevol àpat.. Molt bé..!!
Publica un comentari a l'entrada