Com ja he comentat en
diverses vegades, a la família, tenim dues celíaques...
Dons això a canviat.
Ara en som tres!!!
Si,si...alguns ja ho sabieu, però m'han diagnosticat celiaquia !!!
No s'acaba el món, ni molt
menys, però si que es una mica de reorganització a la cuina de casa.
La "sort" es que ja
tinc moltes receptes publicades sense gluten, però si que es veritat que no es
el mateix cuinar un dia sense gluten que haver de fer-ho cada dia.
El millor de tot es que començo
a trobar-me millor....i tinc mes ganes de cuinar...a veure si es nota al
bloc..jeje.
Aquestes magdalenes ja les he
fet altres vegades i en quan les veuen a casa, poques en puc menjar !!!!!
Fa uns dies les vaig portar a
classe de cuina perquè les provessin. El tema es que quan dius que son sense
gluten la gent pensa que han de ser dolentes i res mes lluny de la realitat.
Queden unes magdalenes amb un boníssim gust de xocolata.
Als "xocolaterus"
us encantaran!!!!!
Aprofito per participar a la
proposta del Memòries d'uns cuinera d'aquest mes que ens proposa fer magdalenes...
Ingredients: (per 12 magdalenes)
-400 grs. de Nocilla o
Nutella. (En el meu cas Nocilla)
-8 cullerades soperes de
farina d'arròs.
-2 ous i 2 clares.
Barregem la Nocilla amb els
ous. Si està molt freda, la Nocilla, la
escalfem 30 seg. al micro.
Barregem la farina .
Muntem les clares a punt de
neu i les incorporem a la masa.
Per cert...el cartellet de
"sense gluten" es un obsequi de la Cristalleria Casas, al carrer de
la Creu Coberta, on hi trobareu TOT el que necesiteu per la cuina...
Espero que us agradi i
.....Caprofiti!!!
26 comentaris:
Gemma buenas magdalenas y sin gluten,es tambien una buena aportacion porque tambien es importante hacer recetas asi,ya que cada vez hay mas afectados como ahora tu caso tambien.Me alegra saber que ahora ya te encuentras mejor y con ganas de cocinar y de hacer nuevas recetas y asistir a clases.La vida continua y como dice el Pep "la vida es demasiado corta para comer y beber malamente" asi que para adelante sin gluten.
Un peto i una abraçada
quina pinta mes bona
Miquel:
Moltes gràcies per els ànims...
Ens veiem a les clases del Bon Preu...
sandra/josemaria:
La pinta i el sabor...
Gemma,m'alegra que te trobis mes be, la tortada, Sara, amb el preparat per pa sense gluten MIX B-MIX PAN queden igual de bones. Probe de fer-te el pa tambe.
doncs si, als xocolateros els hi caurà la baba amb aquestes magdalenes! una pinta genial! ptons
Quina pintassa!!!!! sort que ja controles el tema sense gluten i no t´ ha suposat un trasvals important... Has aconseguit unes magdalenes de xocolata estupendes.. Cuide-vos força. Petons,
Una més a la familia celíaca no passa res. Al final, com uns amics que tinc, que així cuinen per a tots i ja està. Unes molt bones magdalenes.
Nani
ooooh, al final sí? bé, ja has vist que fins i tot anant de viatge pots menjar com una reina, eh? i sinó tu mateixa et fas meravelles com aquesta... o el pastís de divendres (el Xavi encara hi somnia! jajaja)
Petonets
Sandra
Con que ganas me quedo de meter la mano por la pantalla del PC.
Estoy de concurso en mi blog, si te apetece participar??? el premio está muy bueno, te dejo el enlace.
http://cocina-trini.blogspot.com.es/2012/11/concurso-la-cocina-de-trini-altea.html
Una pinta molt bona i suposo que el gust també bonissim, només que se semblim una mica al teu pastís de xoco.....
Hum..... deuen ser excepcionals!!!!!!
Petons
Ramon:
Estic fent proves de diferents coses...grácies per les idees.
Roser:
Son realment bones...
Joaquina:
Realment crec que si, que ho domino una miqueta...però tot i aixi, costa un xic...
Nani:
L'unic problema de cuinar per tots igual, es que segons quines coses el preu es molt mes elevat que les que porten gluten...
Sandra:
Digali al Xavi que quan en torni a fer un li portare un troç...tot i que ens heu deixat dende recepta del 15....jajaja
Trini:
Mas de una pantalla pasariamos todos con alguno de los platos que se cocinan por la red...
Gracias por la invitación al concurso. Me paso por el bloc y a concursar...
Isabel:
Son molt bones però no crec que superin al pastis....a veure si publico la recepta aviat....que ja mela han reclamat....
Pues te han quedado con una pinta deliciosa, ese color chocolate dice comerme. Besicos
Gemma, celebro que ja et trobis millor i sàpigues el que et passa, doncs ara a canviar una mica els hàbits del menjar, doncs no passa res per haver de menjar sense gluten.
Aquestes magdalenes tenen una pinta boníssima per els xocolateros.
Molts petons
T'han quedat genials! I ànims que segur que tens milers de recursos per cuinar sense gluten, i ara aprendrem una mica més els que et seguim. Petons
Una magdalena de xocolata sempre vé de gust i aquestes que són per TOTHOM encara més!!
Quines magdalenes més bufones que t'han quedat!! i a sobre sense gluten! faras molt contents als celíacs amb aqta recepta!!
ptns!!
Vaja, doncs ja ara hora de deixar enrera tanta incertesa...Ens veiem divendres!.
Hola Gemma, han quedat precioses. Jo també en faig sense gluten i queden molt bé. Una abraçada
Maria, Ana i Blanca:
Si que estaban buenisimas!!!
Sión:
La veritat es que es mes fàcil del que em pensava...
Rosa:
Gràcies...espero que si, que us pugui aportar alguna idea nova...
Neus:
Es el millor que tenen, que son per tothom...
Formules culinaries:
Espero que a algú li pugin servir...
Cristina:
Si, ens veiem divendres...
Núria:
Dons diguem els títols de les receptes sense gluten que tinguis al bloc...
Avui en dia hi han molts celiacs! així que aquestes magdalenes són ideals!! gràcies per participar. petonets
Sempre s'ha de treure el cantó positiu, tu ets afortunada que saps cuinar i trobaràs alternatives.
Moltes gràcies per participar.
Jope¡¡ varias semanas sin poder venir a tu cocina y tras varias recetas saladas y aperitivos sin gluten, me veo una maravillosa tarta y ahora veo que te ha "tocado"¡¡ una compañera de trabajo también resultó ser celiaca, es acostumbrarse y estar pendiente de lo que comes y se encontraba mucho mejor. Veo que tu cocina se ha transformado rápidamente, seguiré poniéndome al día y le digo a mi compi que tu tienes muchas recetas bien ricas y tambien eres celiaca. Un beso muy grande y feliz semana, Teresa
Publica un comentari a l'entrada