dimecres, 11 de maig del 2011

ENROTLLATS DE TRUITA

Avui us presento un plat molt senzill de fer, que tant es pot menjar calent com fred. Es un plat ideal per fer un sopar d’estiu, ràpid i que no requereix gaire temps de cuina.
Fins i tot podem tenir preparades les creps i a l’hora de menjar, farcir-les del que més ens agradi, però a casa, el que més agrada son aquestes.
Es poden presentar tal com es mostra a la foto o bé tallades a rodanxes, però  no vaig ser a temps de fer la foto, per que ja havien volat del plat!!


Ingredients:
4 ous
Formatge  ratllat
Pernil dolç.
2 Frankfurt.
4 llesques de formatge tendre.


Fem  les 4 truites, com si féssim  una crep.
A dues els hi afegim formatge ratllat amb l’ou batut i a les altres dues, no.
 

A la que hem fet amb formatge li posem dues llesques de pernil a sobre i l’enrotllem.
Per farcir les altres, fem el Frankfurt a la planxa i posem a sobre el formatge tendre. Quan esta una mica escalfat o posem sobre la  truita, una mica de salsa de tomàquet o ketchup  i l’enrotllem.
Es serveix  acompanyat d’una amanida variada.


Es un plat perfecte per els sense gluten. Només hem de tenir en comte que, tant el frankfurt com el pernil dolç siguin aptes.

Espero que us agradi i….. Caprofiti!!!!!

9 comentaris:

SUSANNA ha dit...

Hola guapa tu

queden molts bons , una de les versions que jo faig, es quan em sobra àrros bullit ( a casa els i agrada mol l´àrros ), i faig les truites farides, desprès i poso formatge ratllat per sobre i gratinades..hummm

mil petonets Susanna

Cristina ha dit...

Són molt bones i, un bon recurs per aquells dies amb presses que no spas que cuinar.

trifasic de baileys ha dit...

quina bona idea gemma!! jo ho acostumo a fer en creps però mai amb truita! és ideal com a aperitius quan tens convidats!! m'encanta! me l'apunto!! unpetoneet

Anònim ha dit...

No hagas el curso de Mercè: http://casienserio.blogspot.com/2011/05/el-plagio-de-cuina-per-llaminers.html

Gemma ha dit...

Una idea molt bona per a un pica pica informal o un sopar ràpid... I amb aquests ingredients segur que agrada a tothom, a grans i a petits ;)

GEMMA ha dit...

Susanna:
M'apunto la idea, ja que a casa, l'arroçbullit agrada molt.

Cristina:
I per els dies que no hi ha presa, també...

Cristina:
Prova de fer-hoaixí i ja hem dirás.

Gemma:
Si que es un plat que agrada i força.

La cuina de l'Eri ha dit...

Ostres és una idea molt bona!! I a més queda amb un presentació xulíssima!!! petons

Glòria ha dit...

Un plat ideal per als sopars de pica-pica, i sobretot amb el bon temps. A la propera, a veure si tens temps de fer la foto, però per altra banda, això vol dir que era ben bo!

GEMMA ha dit...

Hola a tots, gracies per els vostres comentaris i als que els havieu fet i s´han borrat,per el problema de Blogeer, igualment gracies a tots.