Avui estic súper contenta. El Barça ja es campió del món però el millor es que l’equip del nostre Valdés particular, han guanyat i son liders en solitari.
Després d’un fantàstic partit han guanyat per 5 a 2 contra un dels seus rivals directes. Era un partit difícil i tot i que jugaven a la mateixa hora que el Barça, s’han pres molt en serio el seu partit i han estat molt concentrats ( tot i així, els hem anat informant a la mitja part, del resultat del Barça…jeje).
Del Barça, que mes podem dir??? Que som els millors? Dons si, ho som.
Bé, prou futbol o hauré de fer un bloc futbolero ( dons no seria mala idea,,,,)
Per anar fent proves per els àpats de Nadal he fet aquestes pinyes farcides. Son molt fàcils de fer i tenen molt bona presència a la taula.
Anem al tema.
Ingredients:
-Es calcula ½ pinya per comensal.
-Cues de gamba crues, congelades.
-Enciam tallat en juliana.
-Per fer la salsa rosa:
300 gs. De maionesa + o –
Ketchup
Salsa Perrins
2 cull. de suc de taronja
1 cull sopers de Conyac.
Sal.
Tallem per el mig les pinyes i les buidem. Reservem les pinyes i tallem el que em tret de dins a trossets petits.
Descongelem les cues de gamba i les passem per una paella. Quan estan fredes les tallem també a trossets i barregem amb la pinya. Tallem l’enciam en juliana i també l’incorporem a la barreja.
Per fer la salsa rosaposem la maionesa en un bol i afegim el ketchup, el suc de taronja , la salsa Perrins i el conyac. Corregir de sal i ja està feta.
Per servir posem mitja pinya i la farcim de la barreja de pinya, gambes i enciam i ho cobrim amb la salsa rosa. Per decorar, una gambeta.
Es un plat apte per celíacs.
Ja se que es un plat d’aquells que tothom deu tenir al seu bloc, però com per el meu seran els primers Nadals, m’agrada posar-lo.
El problema serà que la falta de temps no em deixarà publicar totes les receptes que voldria, de cara als Nadal, però poc a poc i encara que ja passin les festes, aniré posant tot el que faci per si us pot interessar, per una altra ocasió.
Espero que us agradi i….. Caprofiti !!!!!
21 comentaris:
un molt bon cocktel.
¡¡¡VISCA EL BARÇA!!!!
En Valdes II s´ha comportat com l´autèntic Valdes...je, je, je. Aquest coctèl és fabulós.Recordo que de petita m´encantava la barreja de sabor de la salsa rosa amb la pinya. Fa de temps que no en menjo!!
Quin dia més complet, tot de victòries! Felicitats al vostre Valdés! ;)
Tot un clàssic de la gastronomia de festa aquest còctel!
Petonets
Sandra
M'encanta presentada amb la pròpia pinya, realment queda elegant i vistós, ideal pels àpats de Nadal.
I felicitats per la victòria del vostre Valdés particular! ;)
M'encanta aquest plat i avui ha estat un dia fantàstic. com he gaudit!!!! Petons
Aquest plat no passa mai de moda!! força Barça!!!! petonets
Yo he preparado la piña muy parecida a esta y estaba de muerte, no la tengo publicada porque la prepare antes de tener el blog.
Un plato muy vistoso para quedar muy bien en las próximas fiestas.
Petons,¡¡¡visca el Barça!!! i Bon Nadal i Bones Festes.
Mmmm... pinya amb còctel! Jo sempre ho he associat a cap d'any... per començar bé l'any que arriba! Veig que tu ja ho has celebrat amb el Barça...! Petons
I tan visca el barça!!! aquesta amanideta per nadal va genial!! un any me la van fer a casa dels sogres..! petons
Si que tenen bona presencia si!!!
A mi m'agrada molt aquest coctel pero no l'he preparat mai.
T'ha quedat molt delicios
que bo un clasico iresistible
Bon Nadal i Bony Any Nou
peto
Aquesta pinya no es pot aguantar de rica. Quina temptació a aquestes hores.
Es veritat, tenen una pinta sensacional. Ah! i visca el Barça!!
Una abraçada
Lolines:
A casa ens agrada força.
Cristina:
Dons ja tens excusa per preparar-ho....
Sandra:
Si que queda be, de plat de festa...
Gemma:
Un plat de festa per un dia de festa!!!
Eri:
Si que hem gaudit,si!!!!
Judith:
Dons si que estot un clássic...
Trini:
Pues la tienes que volver ha hacer, para publicarla. Es lo que yo he hecho...
Red rose:
Bones festes per vosaltres, també.
Marina:
Era per celebrar-ho, lo del Barça....
Roser:
Dons ara et toca a tú fer-la,jaja...
Roser:
Dons no tens excusa que es molt fàcil de preparar i com tu dius, queda delicios.
Miquel:
Bon Nadal a vosaltres també.
El oteador:
Benvingut al meu bloc i gracies per el teu comentari.
Josep:
A pesar dels menyspreus del Mou...som campions del mo
ón !!!!!!!
wow...looks utterly delicious..
just found your space...amazing space you have..
lovely posts with fab presentation..
Am your happy follower now..:)
do stop by mine sometime..
Tasty Appetite
tu cocktel tienen una pinta estupenda. Me apunto la receta para hacerla cuando tenga un hueco, enhorabuena.
Saludos.
Publica un comentari a l'entrada