diumenge, 18 de desembre del 2011

COCKTEL DE PINYA I GAMBES

Avui estic súper contenta. El Barça ja es campió del món però el millor es que l’equip del nostre Valdés particular, han guanyat i son liders en solitari.
Després d’un fantàstic partit han guanyat per 5 a 2 contra un dels seus rivals directes. Era un partit difícil i tot i que jugaven a la mateixa hora que el Barça, s’han pres molt en serio el seu partit i han estat molt concentrats ( tot i així, els hem anat informant a la mitja part, del resultat del Barça…jeje).
Del Barça, que mes podem dir??? Que som els millors? Dons si, ho som.
Bé, prou futbol o hauré de fer un bloc futbolero ( dons no seria mala idea,,,,)
Per anar fent proves per els àpats de Nadal he fet aquestes pinyes farcides. Son molt fàcils de fer i tenen molt bona presència a la taula.
Anem al tema.

Ingredients:
-Es calcula ½ pinya per comensal.
-Cues de gamba crues, congelades.
-Enciam tallat en juliana.
-Per fer la salsa rosa:
 300 gs. De maionesa + o –
 Ketchup
 Salsa Perrins
 2 cull. de suc de taronja
 1 cull sopers de Conyac.
 Sal.

Tallem per el mig les pinyes i les buidem. Reservem  les pinyes i tallem el que em tret de dins a trossets petits.
Descongelem les cues de gamba i les passem per una paella. Quan estan fredes les tallem també a trossets i barregem amb la pinya. Tallem l’enciam en juliana i també l’incorporem a la barreja.
Per fer la salsa rosaposem la maionesa en un bol i afegim el  ketchup, el suc de taronja , la salsa Perrins i el conyac. Corregir de sal i ja està feta.
Per servir posem mitja pinya i la farcim de la barreja de pinya, gambes i enciam i ho cobrim amb la salsa rosa. Per decorar, una gambeta.
Es un plat apte per celíacs.
Ja se que es un plat d’aquells que tothom deu tenir al seu bloc, però com per el meu seran  els primers Nadals, m’agrada posar-lo.
El problema serà  que la falta de temps no em deixarà publicar totes les receptes que voldria, de cara als Nadal, però  poc a poc i encara que ja passin les festes, aniré posant tot el que faci per si us pot interessar, per una altra  ocasió.
Espero que us agradi i….. Caprofiti !!!!!

21 comentaris:

lolines ha dit...

un molt bon cocktel.
¡¡¡VISCA EL BARÇA!!!!

Cristina ha dit...

En Valdes II s´ha comportat com l´autèntic Valdes...je, je, je. Aquest coctèl és fabulós.Recordo que de petita m´encantava la barreja de sabor de la salsa rosa amb la pinya. Fa de temps que no en menjo!!

Anònim ha dit...

Quin dia més complet, tot de victòries! Felicitats al vostre Valdés! ;)
Tot un clàssic de la gastronomia de festa aquest còctel!
Petonets
Sandra

Gemma ha dit...

M'encanta presentada amb la pròpia pinya, realment queda elegant i vistós, ideal pels àpats de Nadal.
I felicitats per la victòria del vostre Valdés particular! ;)

La cuina de l'Eri ha dit...

M'encanta aquest plat i avui ha estat un dia fantàstic. com he gaudit!!!! Petons

Judith ha dit...

Aquest plat no passa mai de moda!! força Barça!!!! petonets

Trini Altea ha dit...

Yo he preparado la piña muy parecida a esta y estaba de muerte, no la tengo publicada porque la prepare antes de tener el blog.

Paprika en la cocina ha dit...

Un plato muy vistoso para quedar muy bien en las próximas fiestas.
Petons,¡¡¡visca el Barça!!! i Bon Nadal i Bones Festes.

Tapa't de tapes ha dit...

Mmmm... pinya amb còctel! Jo sempre ho he associat a cap d'any... per començar bé l'any que arriba! Veig que tu ja ho has celebrat amb el Barça...! Petons

trifasic de baileys ha dit...

I tan visca el barça!!! aquesta amanideta per nadal va genial!! un any me la van fer a casa dels sogres..! petons

Roser ha dit...

Si que tenen bona presencia si!!!
A mi m'agrada molt aquest coctel pero no l'he preparat mai.
T'ha quedat molt delicios

Miquel ha dit...

que bo un clasico iresistible
Bon Nadal i Bony Any Nou
peto

Joan Benlloch ha dit...

Aquesta pinya no es pot aguantar de rica. Quina temptació a aquestes hores.

josep ha dit...

Es veritat, tenen una pinta sensacional. Ah! i visca el Barça!!
Una abraçada

GEMMA ha dit...

Lolines:
A casa ens agrada força.

Cristina:
Dons ja tens excusa per preparar-ho....

Sandra:
Si que queda be, de plat de festa...

GEMMA ha dit...

Gemma:
Un plat de festa per un dia de festa!!!

Eri:
Si que hem gaudit,si!!!!

Judith:
Dons si que estot un clássic...

GEMMA ha dit...

Trini:
Pues la tienes que volver ha hacer, para publicarla. Es lo que yo he hecho...

Red rose:
Bones festes per vosaltres, també.

Marina:
Era per celebrar-ho, lo del Barça....

GEMMA ha dit...

Roser:
Dons ara et toca a tú fer-la,jaja...

Roser:
Dons no tens excusa que es molt fàcil de preparar i com tu dius, queda delicios.

Miquel:
Bon Nadal a vosaltres també.

GEMMA ha dit...

El oteador:
Benvingut al meu bloc i gracies per el teu comentari.

Josep:
A pesar dels menyspreus del Mou...som campions del mo
ón !!!!!!!

Jayanthy Kumaran ha dit...

wow...looks utterly delicious..
just found your space...amazing space you have..
lovely posts with fab presentation..
Am your happy follower now..:)
do stop by mine sometime..
Tasty Appetite

envio urgente ha dit...

tu cocktel tienen una pinta estupenda. Me apunto la receta para hacerla cuando tenga un hueco, enhorabuena.

Saludos.