Un altre entrant per els aperitius dels àpats de Nadal.
Es molt fàcil de fer i a casa ens va agradar molt.
Tant es pot fer amb llagostins com amb cues de gamba.
Anem al tema.
Ingredients (per 6 persones)
-18 llagostins.
-2 clares d’ou.
-Mel.
-Llavors de sèsam torrat.
Pelem els llagostins i reservem les cues. Les salpebrem
Batre les clares amb unes barnilles manuals. No han de quedar muntades a punt de neu.
Passem els llagostins per les clares batudes i fregim amb oli. En quan els traiem, tirem un rajolí de mel per sobre i espolsem amb el sèsam.
Per servir-los, els punxem amb un pal de brotxeta i a gaudir de l’aperitiu.
Espero que us agradi i….. Caprofiti !!!!!
28 comentaris:
Uau! han d'estar molt bons.
Nani
Tenen molt bon aspecte però a mi la mel no em va. Si és poca encara. Aquesta recepta veig que porta llavors de sèsam potser la provaria.
una buena idea asi tienen un toque dulce y a la vez salado con el sesamo
me gusta
peto
Tenen una pinta molt bona, un aperitiu molt original!
Petons i fins dissabte!
Sandra
A mi amb el toc dolç de la mel ... umm segur que m'encantarien. Una molt bona proposta. Petons
Vaig prenen apunts de les vostres variades idees. Un toc molt diferent al que estic acostumada serà que haurem de provar!
Un molt aperitiu aquests llagostins, m´agrada la combinació amb la mel.. Petons,
Uauu!! saps que mai ho he tastat això??!! i m'apassiona provar-ho!! ho faré aviat! peotns
Uiiiii!! Aquesta me l'apunto, que això ha d'esta boníssim!!!!
Petons
me l'apuntho, umm que bona
quin aperitiu més bo!!!!! petonet i bon cap de setmana
Quina bona idea, Gemma! Em sembla que faré servir aquests llagostins com a àpat nadalenc... Gràcies per compartir-ho!
Aquesta me l'apunto, Gemma, tenen una pinta fantàstica i semblen ben fàcils de fer... Algun dia de Festes cauen segur!
Petonets!
Anna
Un buen aperitivo para estas fiestas, gracias!!!
Ostres, que original! Tant l'arrebossat amb les clares com el rajolí de la mel, ho trobo sorprenent i molt bo. M'ho apunto, que és molt bona idea de cara el Nadal ;)
quina recepta mes bona,queda apuntada per fer a casa.petons
Més que "apuntar-me-a", la memoritzo... :).
M'agrada i tenen un toc oriental.
Salut..!
Nani:
Si que son bons...
Cristina:
Hola guapa, pots canviar la mel per una reducció de mòdena, per exeple...
Miquel:
Si que te un bon contrast de sabors..
Sandra:
Que be ho varem passar,eh?...
Eri:
El contrast de mel i sesam m'encanta...
Nuria:
Dons a provar sabors nous...
Joaquina:
Si que queda boamb la mel...
Roser:
Dons ja saps que et toca... a preparar-ho
Las recetas...:
Si que esta ben bo,si...
Lolines, Judith:
Si que es ben bo...
Marina:
Dons m'agrada que et serveixi d'aperitiu nadalenc...
Anna:
Dons si que son fàcils de fer...
Elena:
Para qualquier dia de fiesta esta bueno...
Gemma:
Realment, la combinació de sabors es molt bona.
Ricard:
Realment es fàcil per memoritzar-la, jaja
Per a tot arreu és fan proves aquests dies abans de festes, aquests llagostins han d’esta molt bons
Petons
Apuntat! He comprat uns llagostins baratíssims aprofitant les "ofertes" de nadal i ja sé com els faré ;)
Apuntat! He comprat uns llagostins baratíssims aprofitant les "ofertes" de nadal i ja sé com els faré ;)
Gemma, un entrant de luxe per aquestes festes!! I segur que el contrast del dolç amb el salat queda boníssim, oi?
Petons!
Què bo. Ja tinc ganes de veure les galetes
Sión:
La veritat es que es una bojeria de proves...
Clara:
Dons ja saps que fer amb els llagostins...
Gemma:
Si que queda bo el contrast de sabors...
Nuria:
No se, no se. Si no queden prou bé no se si les publicaré, que el llistó esta molt alt...
En mi casa te harían un monumento, no hay fietas sin gambas, mi madre es de Huelva y siempre que celebramos algo si o si hay gambas, entre esos langostinos con miel y las tartaletas me tienes con los ojos abiertos como platos¡ Un fuerte abrazo, Teresa
Publica un comentari a l'entrada