Aquestes tartaletes son un aperitiu molt fàcil de preparar i que resulta pràctic, ja que es pot tenir el farciment preparat del dia abans i només cal omplir les tartaletes una estona abans.
Quan per els àpats de Nadal sou colla, com es el meu cas, va molt bé tenir aquest tipus d’entrant.
A partit d’ara aniré posant alguns entrants dels que ja he fet altres anys i algun de nou, però els que faré per Any Nou no els puc publicar perquè son sorpresa per els convidats que tinc aquest dia. Prometo publicar-los mes endavant…
Ho sento, però el dinar d’Any Nou es un secret molt ben guardat, jaja
Anem al tema.
Ingredients:
Per unes 32 tartaletes. (dos paquets de les del Mercadona)
-300 grs. De cues de gambes crues (congelades)
-1 paquet de barretes de cranc.
-1 llauna petita de pinya ( no en almívar)
-1 pot petit de maionesa.
Saltejar les cuetes de gamba i reservar. Tallar les barretes de cranc a trossets petits i fer el mateix amb les cues de gamba. Els trossos petits però que es noti que son gambes.
Barrejar amb la maionesa i reservar.
Les tartaletes, si no voleu fer-les, per mi les millors son les del Mercadona.
Ompliu cada tartaleta amb la barreja i decoreu amb un trosset de pinya.
També es poden reservar unes cues de gamba i decorar algunes tartaletes amb una gamba.
A vegades també he barrejat enciam tallat súper petit, però com mes ens agraden es tal com us ho he explicat.
Fàcils de fer i amb un bon resultat.
Això si, quan les poseu a taula afanyeu-vos a menjar-ne, que volen…
Espero que us agradi i….. Caprofiti !!!!!
18 comentaris:
Bonissimes i super facils!! al blog tinc unes tartaletes de salmó i mascarpone que potser t'interessen...delicioses també! ideals pel pica pica de nadal! petons
De cara el Nadal tots anem agafant idees... I tots guardem molt secretament què farem, je je je...
Aquestes tartaletes han de ser ben bones, queden vistoses i ideals pels dies de festa de Nadal.
jajajaja a cas estic igual, però jo m'encarrego del dinar de Sant Esteve i és top-secret!
Unes tartaletes boníiiissimes!
Petonets
Sandra
jo, hem d'esperar al Nadal ???
petonets i gràcies per l'idea
preparant els menus de Nadal??? ja estic tipa només de pensar-ho! jajajajajaja. Petonets
Unes tartaletes boníssimes!!! A casa les hem fetes algunes vegades!!
Jo també guardo secret del sopar de Cap d'Any tot i que de moment encara no he pensat que faré. M'agraden aquestes tartaletes, jo ho faig com a amanida canviant la maionesa per salsa rosa i afegint ou dur.
Espero les altres propostes que tens!!
Doncs si les que tens guardades per a aquestes festes són la meitat de bones que aquestes....!!!!!!
Ja estic impacient esperant que les publiquis!!!
Petons
uhm que buenas van bien en cualquier momento
peto
Estic amb tú, les tartaletes del Mercadona, son bones.
Jo també les faig de diferentes maneres, tan dolçes com salades.
Fàcils i deliciosses!!!
Petons i fins dissabte.
Un aperitiu la mar de bo, i fàcil de fer si compres les tartaletes
Petons
Si que és veritat que queden super bé i fàcils de fer que aquests dies es necessiten aperitius com aquest. Petons
Roser:
Ja tinc a pendents les teves tartaletes. Gracies per la informació.
Gemma:
Els que ens agrada cuinar, en necesitem moltes, de idees.
Sandra:
A casa per Sant Esteve, canelons!!!
Isabel:
Poc a poc aniré publicant...
Judith:
A mi, el mes d'agost, ja Hem pregunten si tinc pensat el menu d'Any Nou....
Sussana i Juan Pedro:
Aquestes tartaletes donen per moltes varietats...
Cristina:
A veure si t'agraden...
Las recetas de ella...:
Segur que ni han mes i de mes bones...
Miquel:
I amb qualsevol farcit!!!
Isabel:
Si,si dolçes i salades...
Sión:
Si que son fàcils,si.
Eri:
El millor son aperitius fàcils i vistosos.
M'encanta la combinació pinya i gambes...
una tartaleta molt bona per aquestes festes i pq no per qualsevol sopa de l'any
Petons maca
Que bones! La pinya m'agrada molt tant a l'ensalada russa com a les tartaletes.
Nani
Publica un comentari a l'entrada