dilluns, 7 de novembre de 2011

CROISSANTS DE XOCOLATA

Dies enrere vaig anar a veure la Mercè de Destapant cassoles, a la botiga Baltà Farinetes.
Es una botiga on trobareu tota classe de farines e ingredients per fer tot tipus de pastisseria.
Vaig comprar una masa congelada per fer croissants i no us podeu imaginar el que han triomfat!!!.
Vaig comprar els triangles de mida gran i en vaig fer 4 de petits per cada un de gran.
També  vaig comprar unes varetes de xocolata per farcir els croissants.
Ahir, amb el dia que feia, plovent tot el mati… i veient que es despertarien tard, vaig  decidir  preparar-ne uns quants.
Queden boníssims i súper fàcils de fer.
Anem al tema.

Ingredients:
-Masa congelada per fer croissants.
-Xocolata, en barretes.
-Rovell d’ou ( per pintar)
-Virutes de xocolata, per decorar.

Deixem descongelar, durant una estona, uns 20 min., la masa dels croissants.
Quan els tenim a punt els hi posem un tros de xocolata i els enrotllem, des de la part ample fins l’estreta.
Els pintem amb el rovell de l’ou barrejat amb una mica d’aigua i els posem al forn uns 20 min. aprox.
Penseu que el tems de cocció depèn de cada forn.
Un cop trets del forn, fem una barreja d’aigua amb sucre i els pintem. Ràpidament, posem uns macarrons de xocolata per sobre i… llestos.
Espereu que es refredin una mica, però no massa, que calentons son boníssims.

Espero que us agradi i….. Caprofiti !!!!!

28 comentaris:

Anniki ha dit...

Molt ràpids de fer amb la massa ja preparada i m'encanta com es veuen de fullats i doradets! A veure si ho rovo.
Petons

Acabatdefer ha dit...

Ja fa massa temps que tinc uns croissants pendents. Em feu entrar gana veient això..... m'encanten els croissants!

Roser ha dit...

És un plis fer croissants amb la mssa preparada! sort que existeix que sinó no crec que en fessim gaire sovint!! Jo no li hagues farcit de xocolata,ja que no m'entusiasmen massa els croissants de xocolata...però la pinta que tenen és realment bona!!! Un començar i no parar oi?? petons

Judith ha dit...

quina gana que m'ha entrat! t'asseguro que si els tinc davant no en deixo ni un! jajajajaja. petonets

GEMMA ha dit...

Anniki:
Si que son super ràpids de fer...

Acabadefer:
Dona, ànima't que no costa gens i estan boníssims...

Roser:
El farcit, rai. Li pots posar el que vulguis o ningún, que també son bons.

Judith:
Aixó es el que va passar a casa. No en va quedar ni un, jaja

Gemma ha dit...

Ostres, quina idea més bona comprar la massa congelada i acabar-la al teu gust a casa... ja veig que hauré de fer una visita a Farientes Baltà ;)

elsfogonsdelabordeta ha dit...

Ai, i jo sense temps per passar-me pel Farinetes... cada setmana li dic al Xavi! A veure si tenim un parell d'hores lliures, que anem de cul!!
Quina bona pinta que tenen!
Petonets
Sandra

ISABEL ha dit...

I tant, que son bonissims!!!!!
Només veien la pinta que fan.
Guardam un per berenar.
Petonets

Cristina ha dit...

Ejem,ejemmmm....Bé només dir-te que si el teu fill Sr. Valdés II ha deixat algun...doncs ja saps que has de fer divendres...Quina passada!

La Cuina Violeta ha dit...

Ja m'imagino el proper diumenge a l'hora d'esmorzar que faré...
Nani

Miquel ha dit...

fantasticos estos croissants lastima que me queda un poco lejos
Farinetes Baltà
peto

GEMMA ha dit...

Gemma:
No em puc creure que no hagis estat mai a Baltà Farinetes.....

Sandra:
pero si amb una horeta ja en tens prou....

Isabel:Em sembla que aquesta vegada has arribat tard al berenar, jaja

GEMMA ha dit...

Cristina:
Ho confesso, entre el ValdéS i jo no n'hem deixat ni un, jaja.

Nani:
Es que es un esmorzar de diumenge, perfecte.

Miquel:
Va ,va,que no queda tant lluny...

mercè ha dit...

Oi que son un vici?, i fantàstics per fer amb canalla: anar omplint i enrotllant, omplint i enrotllant... M'imagino aquest esmorzar veient caure la pluja rera el vidre... Jo vaig fer xocolata calenta amb melindros!, ja,ja!. Una abraçada i fins divendres! (oi que vé la Cristina de bufet de postres?)

GEMMA ha dit...

Mercè:
Una xocolata amb melindros tampoc està gents malament,eh????
Si que ve la Cristina. Ja vaig pasar dies enrrere, pero no t'ho devien dir... no pasa res.

Fem un mos ha dit...

Ja veig que tindrem de fer una excursió i anar a veure la Mercè, per poder comprar aquesta masa congelada pels croissants del diumenge, tan quedat fantàstics.
Petons

josep ha dit...

Quines ganes de queixelar-los!!
Una abraçada

Cristina ha dit...

T'han quedat fantàstics!! Jo també he comprat massa preparada a Baltà farinetes, va molt bé!

GEMMA ha dit...

Siòn:
Dons, d'excursió a Farinetes...

Josep:
Ja pots pegar-lis queixelada.

Cristina:
Si que es bona la masa preparada,si.

Dolça ha dit...

I si no tinc massa de croissants congelada què he de fer??? Doncs aguantar-me! per aquí a casa meva no n'he vist.

PTNTS
Dolça

La Taula d'en Bernat ha dit...

No m'estranya que triomfessin! Tenen una pinta brutal i, acabats de fer, han de ser la pera!

Petons!
Anna

Ricard Sampere ha dit...

No tenia ni idea de que venien pasta especial per croissants.... No sé si en tenen a molts llocs... El forn aquest no està en un lloc de pas per mi...:(

Joaquina ha dit...

Hi ha dies que apeteix menjar-te un croissants i poques ganes de remenar masses i fer-los 100% cassolans, es una opció perfecta!!! En prenc un que en tens molts. Petons,

Mercè ha dit...

I quina bona pinta que tenen, no??
Jo el cap de setmana passat també en vaig fer, però fent la massa jo. Així que vaig trigar lo meu. ;)
Petons!

GEMMA ha dit...

Dolça:
Que segur que per Reus ha d'haver algun lloc on puguis comprar-ne...

Anna:
El millor es que estàn acabats de fer, en el moment que un vol...

Ricard:
Es una de les poques ventatges de viure a BCN, que tenim aquestes coses mes a l'abast. Pero una excursioneta a la capital, també es pot fer, eh?.

GEMMA ha dit...

Joaquina:
La veritat es que tot i ser una massa congelada, està molt bona.

Mercè:
Jo no tinc la teva paciència, jaja.
Tot i que segur que fets a casa, han de ser brutals!!

Miss Sort ha dit...

I on la compres la massa de croissants? És que tenen una pinta...!!!!!

panificant ha dit...

Hola Gemma,
Quina bona pinta! Segur que estaven boníssims. A més és molt divertit formar-los i la cuina acaba amb una oloreta fantàstica!
A veure si tornem a coincidir en alguna xerrada. Petons,
Núria