Avui,aprofitant que ja tinc enllaçat el nº 3 de la revista Trazas, la de las intoleràncies alimentaries, publico una recepta apte per a celíacs.
Es una revista que no podeu trobar a les llibreries però, al enllaç que hi ha al lateral del bloc, la podeu veure amb versió digital. Tracta de tots tipus d’intoleràncies alimentaries, articles i una gran varietat de productes de diferents marques comercials que es troben al mercat.
El que he preparat es una amanida de favetes saltejades amb pernil i gambes. Per donar-hi un toc mes als gustos de casa, he afegit una mica de xoriço.
Es un plat súper fàcil de fer i el resultat es fantàstic, o això diuen…
Anem al tema.
Ingredients:
-Un pot de favetes baby.( ja cuites)
-Taquets de pernil. (quan mes bo, millor)
-Unes cues de gambes .(congelades)
-Uns taquets de xoriço ( jo, dolç)
No poso mides perquè van a gust del consumidor.
En una paella saltegem les gambes i reservem.
En la mateixa paella saltegem el pernil i quan està saltejat afegim les favetes i donem dues voltes. Afegim les cues de gamba i a l’últim moment, el xoriço.
Servir ben calent.
Ja veieu que fàcil !!!!
L'enllaç, a la dreta del bloc |
Espero que us agradi i,,,,, Caprofiti !!!!!
18 comentaris:
ja li donbaré un cop d'ull a la revista. Les faves no m'agraden 8(. petonets guapa
Aquestes amanides tebies m'encanten, amb el fred que comença a fer es posen divinament. Sanes i bonissimes!
Una bona conbinació d'ingredients.
Les amanides tebies, ara venen molt de gust.
Petons
Els panellets, preciosos, i aquesta amanida de favetes ja la voldria jo ara per sopar!
Petons!
Anna
No saps com m'agraden les favetes!...em tornen boja!, així que ja et pots imaginar la cara que se m'ha posat en veure la fotografía...Quin plat, exquisit. Una abraçada Gemma!
Judith:
A mi tampoc m'agraden gaire, les faves. Pero a casa si.
Gemma:
Si que es temps de cosetes calentes.
Isabel:
La combinació d'ingredients va agradar molt.
Anna:
Gracies per el comentari dels panellets i les favetes, si et dones presa encara en pots sopar un platet, jaja.
Mercè:
Dons es un plat molt senzill de fer, de veritat.
Una abraçada per tú.
Deliciosa!!! són bonisimes aquestes amanides a aquest temps! i així és l'excusa de menjar llegums, que en menjo molt pocs! petons
Una amanida semi calenta deliciosa, fa temps que no en menjo i me nas fet vindre ganes
Petons
A mi m'encanten les favetes. Una amanida ideal per aquest mig temps! Bon cap de setmana guapa!
A mi m´agraden les favetes però no les faves...quina tonteria, no? Però sóc així de friki...NO les he provat mai amb gambetes...Una bona idea!
PD. Quan vulguis anar a Taller de Postres m´ho dius.
Doncs a mi les faves m'agraden molt!! I en amanida les trobo fantàstiques!
vaig a mirar la revista ara mateix!
Petonets
Sandra
Roser:
S'ha de menjar llegum.....
Sion:
Dons ja saps que et toca, una amanida tebia, ja!
Montse:
Si que ve de gust,si amb un dia plujos com avui.
Cristina:
Ara ja tens la recepta per probar-les amb gambes.
Sandra:
Espero que t'hagi agradat la revista.
Una amanida boníssima. Les favetes m' encanten...
i tan que m'aprofitará. aquestes favetes, ummm que bones.
Soc nova al teu blog, peró tornaré.
Petonets
Anna:
Amb uns pèssols negres tambè pot quedar boníssima.
Lolines:
Espero que si, que tornis per aqui...
Unes favetes de vici!!
Una abraçada
Publica un comentari a l'entrada