dijous, 3 de novembre del 2011

AMANIDA DE FAVETES SALTEJADES AMB PERNIL I GAMBES.

Avui,aprofitant que ja tinc enllaçat el nº 3  de la revista Trazas, la de las intoleràncies alimentaries, publico una recepta apte per a celíacs.
Es una revista que no podeu trobar  a les llibreries  però, al enllaç que hi ha al lateral del bloc, la podeu veure amb versió digital. Tracta de tots  tipus d’intoleràncies alimentaries, articles i una gran varietat de productes de diferents marques comercials que es troben  al mercat.
El que he preparat es una amanida de favetes saltejades amb pernil i gambes. Per donar-hi un toc mes als gustos de casa, he afegit una mica de xoriço.
Es un plat súper  fàcil de fer i el resultat es fantàstic, o això diuen…
Anem al tema.

Ingredients:
-Un pot de favetes  baby.( ja cuites)
-Taquets de pernil. (quan mes bo, millor)
-Unes cues de gambes .(congelades)
-Uns taquets de xoriço ( jo, dolç)
No poso mides perquè  van a gust del consumidor.
En una paella saltegem  les gambes i reservem.
En la mateixa paella saltegem  el pernil i quan està saltejat afegim les favetes i donem dues voltes. Afegim les cues de gamba i a l’últim  moment, el xoriço.
Servir ben calent.
Ja veieu que fàcil !!!!
L'enllaç, a la dreta del bloc

Espero que us agradi i,,,,, Caprofiti !!!!!


18 comentaris:

Judith ha dit...

ja li donbaré un cop d'ull a la revista. Les faves no m'agraden 8(. petonets guapa

Gemma ha dit...

Aquestes amanides tebies m'encanten, amb el fred que comença a fer es posen divinament. Sanes i bonissimes!

ISABEL ha dit...

Una bona conbinació d'ingredients.
Les amanides tebies, ara venen molt de gust.
Petons

La Taula d'en Bernat ha dit...

Els panellets, preciosos, i aquesta amanida de favetes ja la voldria jo ara per sopar!

Petons!
Anna

mercè ha dit...

No saps com m'agraden les favetes!...em tornen boja!, així que ja et pots imaginar la cara que se m'ha posat en veure la fotografía...Quin plat, exquisit. Una abraçada Gemma!

GEMMA ha dit...

Judith:
A mi tampoc m'agraden gaire, les faves. Pero a casa si.

Gemma:
Si que es temps de cosetes calentes.

Isabel:
La combinació d'ingredients va agradar molt.

GEMMA ha dit...

Anna:
Gracies per el comentari dels panellets i les favetes, si et dones presa encara en pots sopar un platet, jaja.

Mercè:
Dons es un plat molt senzill de fer, de veritat.
Una abraçada per tú.

trifasic de baileys ha dit...

Deliciosa!!! són bonisimes aquestes amanides a aquest temps! i així és l'excusa de menjar llegums, que en menjo molt pocs! petons

Fem un mos ha dit...

Una amanida semi calenta deliciosa, fa temps que no en menjo i me nas fet vindre ganes
Petons

Montse de Sants ha dit...

A mi m'encanten les favetes. Una amanida ideal per aquest mig temps! Bon cap de setmana guapa!

Cristina ha dit...

A mi m´agraden les favetes però no les faves...quina tonteria, no? Però sóc així de friki...NO les he provat mai amb gambetes...Una bona idea!


PD. Quan vulguis anar a Taller de Postres m´ho dius.

Anònim ha dit...

Doncs a mi les faves m'agraden molt!! I en amanida les trobo fantàstiques!
vaig a mirar la revista ara mateix!
Petonets
Sandra

GEMMA ha dit...

Roser:
S'ha de menjar llegum.....

Sion:
Dons ja saps que et toca, una amanida tebia, ja!

GEMMA ha dit...

Montse:
Si que ve de gust,si amb un dia plujos com avui.

Cristina:
Ara ja tens la recepta per probar-les amb gambes.

Sandra:
Espero que t'hagi agradat la revista.

ANNAFS ha dit...

Una amanida boníssima. Les favetes m' encanten...

lolines ha dit...

i tan que m'aprofitará. aquestes favetes, ummm que bones.
Soc nova al teu blog, peró tornaré.
Petonets

GEMMA ha dit...

Anna:
Amb uns pèssols negres tambè pot quedar boníssima.

Lolines:
Espero que si, que tornis per aqui...

josep ha dit...

Unes favetes de vici!!
Una abraçada