divendres, 20 de gener del 2012

SUPREMES DE POLLASTRE AMB FOIE AL CAVA SÒLID

Dies enrere em varen regalar una ampolla de Cava Sòlid de la marca Agustí Torelló Mata amb la condició de que em presentés al concurs que organitzaven El Celler de Can Roca i aquestes caves.
El Sòlid es un cava que es mes dens que un cava normal i de seguida vaig pensar en fer una recepta amb una salseta al cava.
Haig de dir que la salsa va quedar amb una textura espectacular i boníssima !!!
Anem al tema.

Ingredients: (per 4 persones).
-12 filets de pit de pollastre tallats fins.
-100 gr. de foie mi-cuit
-1 ceba.
-2 pastanagues.
-300gr. de xampinyons.
-1 ampolla de cava sòlid Agustí Torelló.
-Oli, sal i pebre.
-100gr. de nata líquida.
-Farina.

Recepta:
Disposar a sobre de cada filet de pollastre, una mica de mi-cuit. Deixar-ne una mica per afegir a la salsa. Enrotllar  i lligar una mica.
Salpebrem.
Pasar per farina les supremes i dorar-les en una cassola amb oli.
Incorporar la ceba i les pastanagues, tallats a trossos. Saltejar-ho tot una mica.
Afegir la ampolla de cava Sòlid, tapar i deixar coure al forn uns 25 min. amb el forn a 200º.
Mentre, netejar els xampinyons i saltejar-los.
Una vegada son cuites les supremes, les retirem de la cassola. Colem la salsa, afegim la resta del foie i la nata, deixar reduir la salsa.
Penseu que amb aquest cava no fa falta espessir la salsa, queda al punt.
Presentar un llit de xampinyons, les supremes a sobre i tot regat amb la salsa al cava.

Espero que us agradi i..... Caprofiti !!!!!

Si us agrada i voleu votar per la recepta ho podeu fer a http://es-es.facebook.com/Cava.Agusti.Torello.Mata.
El premi es viure la experiència de passar un dia a la cuina de Can Roca...
Només de pensar-ho, “gallina de piel”, jajaja.
Moltes gràcies.

14 comentaris:

Els fogons de la Bordeta ha dit...

Gallina de piel és poc... si guanyes estaràs en un núvol, i al cap de mesos no n'hauràs baixat (com jo, vaja! jajaja)
Ara mateix vaig a votar-te!
Petonets
Sandra

La cuina de l'Eri ha dit...

Molta sort! seria una experiència única. Ha de ser un plat requetebó. Petons

trifasic de baileys ha dit...

Ja veus...molta sort guapissima que t'ho mereixes! el plat de supremes...fantàstic!! petons

Gemma ha dit...

Fa temps que sento a parlar d'aquest cava sòlid... veient la salseta que t'ha quedat, acabo de decidir que d'aquesta setmana no passa!
Molta sort al concurs, vaig a veure si et puc votar al FB ;)

La Taula d'en Bernat ha dit...

A mi també em van regalar una ampolla de cava sòlid, ja fa temps, i no l'he fet servir perquè no se m'acudia la manera. M'has donat una molt bona idea!

Petons!
Anna

Judith ha dit...

doncs moltissssssima sort!!! ara vaig al facebook. petonets

ANNAFS ha dit...

Sí que es veu bona aquesta salseta, per sucar-hi pa...

Cristina ha dit...

Un plat exquisit.Intento al facebook però no puc...Estàs votada moralment.

GEMMA ha dit...

Sandra:
Gracies per votar-me.

Eri:
La veritat es que queda molt bo.

Roser:
es senzill, pero olt bo.

Gemma:
L'únic problema d'aquest cava, per mi, es el preu.... Pero queda molt be.

GEMMA ha dit...

Anna:
veurás quina salseta et queda !!!

Judith:
Gracies per votar-me.

Anna:
Si que varem sopar pa, si....

Cristina:
No et preocupis, que ja hem donc per votada....

Tapa't de tapes ha dit...

oh! La trobo deliciosa, aquesa trecepta! No he provat mai el cava sòlid... es troba fàcilment? petons

GEMMA ha dit...

Marina:
Dons suposo que en alguna bodega una mica "bona" crec que ho podrás trobar. De tota manera a la seva pàgina web, posa on trobar-ho.

Tapa't de tapes ha dit...

ok, Gemma! Ho provaré, a veure si tinc sort. Que passis un bon dia! Muks

Fem un mos ha dit...

Aquesta salseta te una pinta Ummm, tindre que provar-la.
Ja estàs votada.
Petons