Aquesta es l’altre truita que va ser premiada al concurs de truites del Casal.
Feia molt de temps que la tenia anotada en una llibreta i ni ho recordava i dies enrere, remenant llibretes amb receptes, la vaig trobar.
La vaig veure al Canal Cocina però no recordo a quin programa. Tan sols se que em va cridar l’atenció.
Suposo que no l’havia fet abans perquè com a mi no m’agrada el formatge…..
Però diuen que el contrast de sabors era boníssim.
Els premis son varis i entre d’altres coses hi ha objectes fets i decorats per les alumnes de manualitats del Casal. Moltes gracies a totes!!!
Una curiositat: els gots de xupitos estan gravats amb la meva inicial !!
Anem al tema.
Avui no us poso quantitats perquè depèn de la mida que voleu fer la truita, però necessitem:
-Patates.
-Ous.
-Oli i sal.
-Codonyat.
-Formatge manxego tendre.
-Melmelada de maduixa. ( si es feta a casa, millor)
-Rulo de cabra.
Fer una truita de patates, de les de tota la vida. El tema es que estigui ben cuita.
Deixar que es refredi completament.
Obrir la truita per farcir-la. Tallem el codonyat en talls prims i els anem posant per tota la superfície de la truita.
A sobre, el mateix amb el formatge manxega tendre. A sobre posarem una capa de melmelada de maduixes.
Tanquem la truita. Penseu que si no esta ben freda i reposada, tenim el perill que es trenqui al obrir-la. Jo la vaig fer al mati, per farcir per la tarda.
Decorem amb el rulo de cabra, una mica de melmelada per sobre i, en aquest cas, uns fulls de ruca.
Com he dit abans, el contrast agredolç diuen que era molt gustós….però millor que en feu una i ho comprovareu vosaltres mateixos…
I mes premis!!!!! |
Espero que us agradi i ….. Caprofiti !!!!!
18 comentaris:
M'encanten tots els ingredients que hi has posat, quina delicia!!
Petons
Tot el que porta m'agrada, pero tot junt, no m'ho imagino...
Petonets
Aquesta truita ha de ser lo más!!! a mi si que m'agrada el formatge o sigui que en vull moolt moolt!jeje! petonets i bon diumengee!
Jo sóc com tu, no m'agrada el formatge... però el Xavi estaria encantat amb la truita!! jejejeje Li encanta el codony! ;)
Felicitats pels premis, encara es valoren més! :D
Petonets
Sandra
Quina combinació més original, ho penso provar! Ha de quedar un contrast molt bo... No m'estranya que guanyessis el premi, felicitats!
Felicitats!, podria copiar i enganxar el comentari de la Marylou: tot m'agrada però costa d'imaginar-ho barrejat...sobretot en el meu cas el codony...Original a tope!, m'agradaria probar un bocinet...(per cert, gemma, tinc els llibres de Bonpreu de l'any passat, en volies un?, ja diràs)
Les truites dolces tenen un no sé què...Si ja ho sé: són boníssimes!
Nani
Gemma; Quin contrast tant i tant tantador...
Felicitats per els premis¡¡ Una abraçada
Vaja, vaja has provat el formatge! Aquest combinació codony-formatge té l' èxit assegurat. La vaig descobrir on??? al Centre cívic en un aperitiu i ara sempre la hi serveixo en vol-au-vents quan tinc convidats! I volen!! el formatge que hi poso és el roquefort verd.
caray sorprendente y original y buena seguro,no me estraña que ganases,felicidades, es una gran truita farcida
bona setmana
peto
Roser:
Dons ja saps que et toca..... A fer-la !!!
Marylou:
Dons provala i ja m'ho sabras dir...
Roser:
Si que ho esta, de bona....
Sandra:
Dons ja saps...a fer la truita per en Xavi....
Gemma:
Ja m'homsabras dir, quan la provis...
Mercè:
Dons et dic el mateix que a la Marylou...provala i veuras.
Ja tinc el llibre del BonPreu, pero moltes gracies per pensar en mi...
Nani:
A mi,per dolça, m'agrada mes la de xocolata, jeje
Josep:
Si es tentador...jansapsque has de fer....
Cristina:
Pero tú m'has vist a mi cara de provar el formatge?????
Jo la vaig fer i la vaig presentar al concurs... I prou ,jeje
Es quenals Casals s'aprenen moltes de coses bones...
Miquel:
A mi tambe em va semblar una combinació sorprenent...
Feia dies que no passava pel teu blog... i m'he topat amb aquesta fantàstica truita de codony i formatge, una gran idea! Millor que les creppes!! Boníssima truita. Petons
Gemma.... Quin color que te aquesta truita i te de ser molt bona.
Una abrasada.
No hi hauria posat mai codony a una truita, pot estar molt bona ho provaré
Petons
quina truita més original!!!segur que està bona!!ho haurem de provar.
Nena quina truita...amb el que m'agraden a mi les combinacions dolç/salat, ha de ser la bomba! Petons!!
Publica un comentari a l'entrada