Ahir, remenant la nevera, vaig veure que tenia una làmina de pasta de full a punt de caducar.
Com a casa ens agraden molt els postres amb pasta de full, però no tenia ganes de complicar-me la vida, vaig optar per aquesta opció ben senzilla.
Anem al tema.
Ingredients.
1 làmina de pasta de full (la del Lidl va fantàstica)
250 c.c. de nata per muntar
25 gr. de sucre.
Unes maduixes.
1 ou.
Sucre glass ( per decorar)
Encenem el forn a 180º.
En una safata per anar al forn, posem la làmina de pasta de full i la tallem a rectangles de 12 x 6 cms. aprox.
Pintem amb un rovell d’ou amb una mica d’aigua i enfornem uns 20 min. o fins que veiem que està cuita. La cocció depèn de cada forn.
Deixem refredar els pastissets sobre una reixeta i quan son freds, amb un Ganivet de serra, els obrim i els farcim amb la nata. La nata la muntem i li afegim el sucre abans d’acabar de muntar-la.
A sobre de la nata posem uns trossets de maduixes i tanquem el pastisset.
Servim ben fred i decorat amb sucre glass i una fulla de menta.
Amb aquest senzill postra participo en el concurs organitzat per el blog “la cocina sin complicaciones”ja que menys complicat no pot ser…
Espero que us agradi i….. Caprofiti !!!!
23 comentaris:
Ben sencilla i ben bona!!! i té una pinta insuperable!!! =)
Segur que a casa va volar...
Petonets maca. Helena
Gemma, aquests pastissets tenen molt bona pinta! La foto és fantàstica! Justament ara he d'anar al Lidl a comprar pasta de full!
quina bona idea! segur que la pasta de full t'ho ha agrait! ;P petonets
Quins pastissets Gemma!! No li podies haver donat millor sortida a la pasta de full
Petonets
Sandra
Hola Gemma!!! encantado de conocerte y encantadísimo de recibir esta deliciosa aportación al concurso!!!! te ha quedado un hojaldre para rechupetearse tó lossss deosssssss!!!! diossss que cosa más rica y más sencilla!!! me encanta!!!
Muchísimas gracias por este delicioso dulce Gemma!!! me lo llevo!!! :)
noiaaa!! quina recepta! m'encanten aquests pastissets de nata!! són els millors postres! petons wapa
Gemma, la foto ja ho diu tot!!! Quina salivera fan venir. ;)
Petons!
Caprofiti?, només veient la foto ja m'ha aprofitat.
Una abraçada
Helena:
Si que va volar,si.
Cristina:
Ja veus que fàcil de fer...
Judith:
Es que la pasta de full es molt agraida...
Sandra:
La pasta de full, te moltessssss sortides,jaja
Quins recursos dóna la pasta de full,eh?...amb aquests pastissets has fet venir salivera a tots els blocaires que passen per aquí!,una abraçada!
Tito:
Bienvenido a mi blog, despues del lio que me he echo con los comentarios, por fin puedo participar. Gracias por el comentario.
Roser:
Si que son dels millors postres.
Mercè:
Venin d'una experta com tu, el comentari es afalagador.
Josep:
M'alegro que t'aprofiti...
Hola Mercè. Pensava que estaves de vacances....
Ja veus que es molt facil de fer...
Qué pinta mas buena tiene!!! y me parece una receta bastante sencillita, creo que me quedo por aquí a seguirte,
saludos
http://ciberuniverso-kiu.blogspot.com/
Kiu:
Bienvenida a mi blog, ya me he pasado por el tuyo y, en cuanto me deje mi ordenador, me hago seguidora.
Que bó!!!! pasta de full i nata, sencill però delicioooooooos. Sort al concurs. Petons i bon diumenge.
Fàcil i mol vistos.
D'aquells postres o tardes per acompanyar el cafè, que et treuen d'un apuro.
Mol bona idea!!!.
Petons
Senzilla però boníssima. A casa també ens agrada molt la pasta de full.
Una abraçada.
Hola nena te he conocido a traves de otros blogs, me gusta y me quedo por aquí si no te importa, tienes una buena cocina, besitos desde Extremadura, Badajoz, Cabeza la vaca (mi pueblecito)
lascomidasdecarmen
Joaquina:
Com tu dius: facil i deliciós.
Isabel:
Dons laveritat es que va ser un postre improvisat.
Gemma:
Realment, facilíssima.
Carmen:
Bienvenida a mi blog y sin ningún problema, puedes quedarte en mi blog.
Aixo mateix vaig fer el diumenge.
Que be que queda la pasta fullada amb la nata i si li afegeixes maduixes mmmmmmmm
Encantada de afegirte
uff una perdició! m'encanten, t'hacabo de coneixer pel blog de Lily (deliciós mos), em quedo a fer una ullada.
Petons!
Publica un comentari a l'entrada