Desprès d’un petit parèntesi de sis dies, no molts, però han estat fantàstics, avui us porto uns popets que vaig cuinar el dia abans de marxar.
No la vaig poder publicar abans de marxar perquè varem poder avançar un dia la sortida..
Hem estat a la muntanya i en una altre entrada, ja us ho explicaré.
Al meu pare li encanten els popets i vaig trobar-ne a la peixateria. La mateixa peixatera hem va explicar com fer-los i varen quedar boníssims.
Ingredients ( per 2 persones)
1 /2 kg. de popets.
1 ceba mitjana.
1 got de cervesa
Oli i sal.
Posem una paella al foc amb una mica d’oli. Sofregir la ceba i afegim els popets. Donem dues voltes I posem el got de cervesa. Cuinem fins que pràcticament , s’evapori la cervesa.
Servir ben calent.
Com podeu comprovar, es un plat súper senzill I que tenim fet amb uns 20 min.
Espero que us agradi I …..Caprofiti !!!!!
6 comentaris:
Gemma,
Espero que aquest parèntesi de sis dies hagi anat bé.
Fan una pinta exquisita aquests popets!!!
Salutacions.
:)
Ai els popets amb ceba! Un clàssic de la meva mare, li coemntaré això de la cervesa!
Esperem amb ganes que ens expliquis les teves vacances!
Petonets
Sandra
QUina bona pintaa!! aquests popets han d'estar de mort!!mmm...m'encanten!! petons
Gemma, espero que hagin anat molt bé les vacances! Aquests popets tenen una pinta fantàstica, des d'aquí fins i tot em sembla sentir l'olor!
Deliciosament temptadors aquests popets amb ceba, i es que en el fons: "Tots som pops"
Una abraçada
Kui-netes:
Si que ha anat bé, el paréntesi.
Sandra:
Aviat la crónica de les vacances.
La teva mare que provi lo de la cervesa.
Roser.
Si que estan boníssims.
Cristina:
La oloreta era tant bona com el sabor.
Josep:
Com es nota que estás amb l'agost musical, jaja.
Publica un comentari a l'entrada