Aquest mes, el Fogons de la Bordeta i Xocolata desfeta ens proposaven una recepta amb préssec.
Tenia clar de fer una amanida i quan ja la tenia preparada, retratada i a punt de fer l’entrada (ja la penjaré un altre día) vaig recordar unes postres que es feien a casa meva, a l’estiu, molts caps de setmana.
Els préssecs amb vi.
Com podeu comprovar es un plat molt senzill de fer.
Ens el varem menjar ahir a la nit, a la terrassa, mentre veiem com el Barça empatava amb el Madrid. Tranquils culés, que dimecres remuntem !!!!!
Anem al tema.
Ingredients:
1 kg. de préssecs.
1 / 2 l. de vi negre.
2 cull. de sucre.
Pelar i tallar els préssecs, posar en una font, i afegir el vi i el sucre.
Millor preparar-ho amb unes hores abans, perquè els préssecs s’empapin del vi, i deixar a la nevera fins el moment de servir. En una nit de calor com la que feia ahir, us puc assegurar que son unes postres molt refrescants.
Veureu que la font on està presentat es una mica retro, però es que es el mateix amb el que ho servien els meus avis i els meus pares fa una pila d’anys….
Espero que us agradi i ….. Caprofiti !!!!!
17 comentaris:
A casa meva es continua fent sovint... són tant bons!!
Quin patir anit, eh? Sort que dimecres la Supercopa serà nostra! ;)
Moltes gràcies per participar!!
Petonets!
Sandra
Quina bona pinra! Això si, jo a casa m'ho ficava a la nevera i m'jo menjava ben rresquet, perque m'agraden aquestes combinacions ben fredes.
Un peto!
A punt a punt hem estat en coincidir recepta. M'encantava menjar els présses així anys enrere. Quins records!
Mira que he sentit a parlar dels préssecs amb vi, però no n'he tastat mai, a veure si aquest estiu els faig.
M'encanteN! saps que cada estiu el meu esmorzar era prèssecs amb vi??! jajaj ja veus quin esmorzar...ara fa uns quants anys que no ho faig! petons
Aquesta recepte amb porta records de quan era patit
Bona cuina
No he provat mai aquest clàssic. em sembla que ja va essent hora! Gràcies per participar!
Petonets!
Gemma; -Caprofiti- uns postres molt frescos...
Que vagi de gust Gemma¡¡ :-D
Doncs aquest clàssic encara no l'he tastat mai!! I mira que té tots els números perquè m'agradi, sobre tot ben fresquet!
Petons
Precisament ahir un amic en va fer, no n´havia tastat mai, i son una auténtica delicia. Molt bona proposta pel repte. Petons,
Hola Gemma. Et volia comentar que a casa en solem fer per les vacances com a postres i substituïm el vi pel cava. Us ho recomano, realment "viciós" i ajuda a fer una bona sobretaula. Vagi de gust!
Molt bona recepta! :)
A veure aquesta nit... no ho veig gaire clar, més que res perquè el Barça encara no està rodat. ;)
Petons!
Nunca he comido así el melocotón, yo uso esta receta para las fresas, tendré que probarlo, tiene buena pinta, además fresquito con este calor... Qué delicia!!
Precisament aquests dies i en dues ocasions he preparat una equivalent i encara més senzilla... No poso sucre i com vi utilitzo un verema tardana.
Les veremes tardanes poden resultar cares, però si utilitzes el Verema Tardana de Falset (el negre) la cosa surt a bon preu i el resultat excel·lent.
Ricard
¡Hola
Muy bonito y original, realmente lo disfruté.
Un beso.
Nita
Gracies a tots per els vostres comentaris.
Realment es d'aquells postres que et recorden temps passats.
Anniki, a peu coix, Narcis, Enric i Nita
Als que no havieu passat mai per aqui, sigueu benvinguts i espero tornar a veureus.
Alguns veig que ja esteu tornant de vacances, bona senyal...
he dado con tu blog al ver uno amigo y no me pude resistir a entrar,
pásate por el mio, hay un concurso super bueno.
Te espero
Publica un comentari a l'entrada