La recepta que us presento avui es un dels plats d’aperitiu que vaig fer aquest estiu, per una celebració. Es un plat que va agradar molt i el comentari general, suposo que en broma, va ser: “es un plat de concurs...”.
Dons bé, al cap de pocs dies vaig veure, al bloc de la Elena, Cuatro Especial, que organitzava un concurs de receptes sense carn ni peix i vaig pensar, per que no? A part, si veieu els premis, son fantàstics!
Així que aquí teniu la recepta que va dedicada a la pròpia Elena. Espero que aviat trobi solució al seu problema de salut i estic segura que, amb la seva vitalitat, se’n sortirà ben aviat.
Elena: desde Barcelona te mando toda la fuerza para tu pronta recuperación.
Anem al tema.
Ingredients:
-4 pebrots escalivats
-4 albergínies escalivades.
-5 ous
-200 ml. de nata liquida
-100 ml. de llet
-1 pebrot escalivat per la salsa
-100 ml. de nata líquida.
Escalivem els pebrots i les albergínies, al forn, amb un raig d’oli. El temps depèn de cada forn, però seran uns 25 o 30 minuts.
Quan estan freds, pelar i trossejar.
Quan estan freds, pelar i trossejar.
En un bol, batre els ous amb la llet, la nata, la sal i el pebre. Afegir els pebrots i les albergínies trossejades.
Untar un motlle, tipus plum-cake, amb mantega, disposar un paper al fons, també untat. Omplir el motlle amb la barreja i coure al forn, al bany maria, uns 40 o 45 min. a 200º.
Per fer la salsa de pebrots, barregem la nata amb el pebrot, triturar-ho i coure en un cassó durant uns 4 minuts. Corregim de sal i pebre.
Per fer el milfulles posem la pasta de full en una safata de forn. Marquem en forma de rectangles, A sobre posem un altre full de paper de forn i a sobre, una altre safata.
Al forn , a 180º, durant uns 20 minuts.
Per emplatar posem un milfulles, un tall de mousse, un milfulles i un tall de mousse. Per sobre, posem la salsa de pebrots.
La recepta original, que es de la Conchita del Casal, porta anxoves per decorar, però com el plat ha de ser de verdures, no en posem i llestos.
Espero que us agradi i….. Caprofiti !!!!!
25 comentaris:
Que rica esta receta ...es de las que siempre gustan ..suerte en el concurso .bsssMARIMI
Si és d'escalivada no pot fallar, quina pinta amb mousse i a sobre després amb milfulls, nyam!!
Sort al concurs!
Petons
Sandra
Mmmm que bo que deu ser això!!! és un sopar perfecte, no?? amb el que m'agrada l'escalivada, aquesta mousse segur que m'encanta! apuntat!! petons
que bona és l'escalivada!!!crec que és de les coses que no em cansaria mai de menjar!!! una bona proposta. Moltíssima sort al concurs. Petonets
Que bona! a l'estiu amb els pebrots i esberginies no deixo mai de fer invents amb ells!
Petons!
Quina delícia d'aperitiu! Aquest me l'apunto per ocasions especials...Escalivada i pasta de full, mmmmm! m'encanta!! Molta sort al concurs!! Petonets
Olée quina recepte que bona, una aportació bonisima pel concurs-
Petons
muy buena esta receta y con productos que me encantan todos,buen paso a paso.
sort
peto
Marimi:
Espero que si que guste.
Sandra:
La combinació amb la pasta de full va agradar molt
Roser:
Si la fas, ja m'ho dirás...
I tant que és un plat de concurs!
Boníssima i amb una presentació de festa.
Judith:
L'escalivada sempre et soluciona un acompanyament.
Silvia:
Dons ja en tens un altre per provar.
Montse:
Si que es d'ocasions especials,si...
Neus:
No crec queguanyi el concurs, pero em feia il.lusió presentar-la.
Miquel:
Ja veus, t'he fet la competencia,jaja.
Gemma:
Gracies per el "piropo". Que em posaré vermella,jaja
Esta receta es una maravilla, me encanta la presentación¡¡ Un fuerte abrazo, Teresa
I tant que és de concurs!!! Que tinguis molta sort!
M'encanta aquesta recepta!!! Me l'apunto!! T'ha quedat genial...
Molta sort al concurs!
Un petonas
Sònia
L’escalivada ens agrada molt, però feta així encara de d’estar més bona i te una presentació fantàstica.
Petons
Tere:
Gracias por el comentario.
Cristina:
A veure com va...
Sònia:
Si la fas, ja m'ho comentes...
Sión:
Si us agrada l'escalivada, us encantará feta així.
M'agraden moltíssim l'escalivada i amb aquesta presentació guanya punts a la meva cuina.
És una delícia gaudir d'un entrant com aquest, perquè és sa i alhora amb molt de glamour.
T'han quedat precioses i molt ben decorades.
Petons.
GustoCocina - María G.
María:
A casa va agradar molt, aquest entrant. Ja l'han tornat a demanar per la propera celebració.
No perdonen, jaja
Vaja que vau acabar super escalibats...Fantàstic i poc calòric que ja toca...
Quina combinació, m'encanten les dues coses. Espero que tinguis sort en el concurs. Petons!
és veritat que són de concurs! Jo a casa faig moltes coques d'escalivada, però aquest em sembla molt original. Me l'apunto!
Petons!
Anna
Hola!!! Que tal todo?? Viendo esta receta nos aseguramos de que te cuidas estupendamente! jajaja ;)
Sentimos mucho no haberte visitado antes para devolverte la visita a nuestro blog!! Aun asi nunca es tarde, no? :D
No se vosotros, pero de repente nos esta dado un hambre!! ;)
Un besazo cielo!:)
Quina més bona recepta. Aquest pastís segur que el faré. Només verdura, m´encanta.... Petons i bon dissabte.
Publica un comentari a l'entrada