dimecres, 28 de setembre del 2011

MILFULLES DE MOUSSE D'ESCALIVADA

La recepta que us presento avui es un dels plats d’aperitiu que vaig fer aquest estiu, per una celebració. Es un plat que va agradar molt i el comentari general, suposo que en broma, va ser: “es un plat de concurs...”.
Dons bé, al cap de pocs dies vaig veure, al bloc de la Elena, Cuatro Especial, que organitzava  un concurs de receptes sense carn ni peix i vaig pensar, per que no? A part, si veieu els premis, son fantàstics!
Així que aquí teniu la recepta que va dedicada a la pròpia  Elena. Espero que aviat trobi solució al seu problema de salut i estic segura que, amb la seva vitalitat, se’n  sortirà  ben aviat.
Elena: desde Barcelona te mando toda la fuerza para tu pronta recuperación.

Anem al tema.

Ingredients:
-4 pebrots escalivats
-4 albergínies  escalivades.
-5 ous
-200 ml. de nata liquida
-100 ml. de llet
-1 pebrot escalivat per la salsa
-100 ml. de nata líquida.

Escalivem els pebrots i les albergínies, al forn, amb un raig d’oli. El temps depèn  de cada forn, però  seran uns 25 o 30 minuts.


Quan estan freds, pelar i trossejar.
En un bol, batre els ous amb la llet, la nata, la sal i el pebre. Afegir els pebrots i les albergínies trossejades.

Untar un motlle, tipus plum-cake, amb mantega, disposar un paper al fons, també untat. Omplir el motlle amb la barreja i coure al forn, al bany maria, uns 40 o 45 min. a 200º.

Per fer la salsa de pebrots, barregem  la nata amb el pebrot, triturar-ho i coure en un cassó durant uns 4 minuts. Corregim de sal i pebre.

Per fer el milfulles  posem la pasta de full en una safata de forn. Marquem en forma de rectangles, A sobre posem un altre full de paper de forn i a sobre, una altre safata.
Al forn , a 180º, durant uns 20 minuts.
Per emplatar posem un milfulles, un tall de mousse, un milfulles i un tall de mousse. Per sobre, posem la salsa de pebrots.

La recepta original, que es de la Conchita del Casal, porta anxoves per decorar, però com el plat ha de ser de verdures, no en posem i llestos.


Espero que us agradi i….. Caprofiti !!!!!



25 comentaris:

garlutti ha dit...

Que rica esta receta ...es de las que siempre gustan ..suerte en el concurso .bsssMARIMI

Anònim ha dit...

Si és d'escalivada no pot fallar, quina pinta amb mousse i a sobre després amb milfulls, nyam!!
Sort al concurs!
Petons
Sandra

trifasic de baileys ha dit...

Mmmm que bo que deu ser això!!! és un sopar perfecte, no?? amb el que m'agrada l'escalivada, aquesta mousse segur que m'encanta! apuntat!! petons

Judith ha dit...

que bona és l'escalivada!!!crec que és de les coses que no em cansaria mai de menjar!!! una bona proposta. Moltíssima sort al concurs. Petonets

Sílvia A. ha dit...

Que bona! a l'estiu amb els pebrots i esberginies no deixo mai de fer invents amb ells!
Petons!

Montse de Sants ha dit...

Quina delícia d'aperitiu! Aquest me l'apunto per ocasions especials...Escalivada i pasta de full, mmmmm! m'encanta!! Molta sort al concurs!! Petonets

Neus ha dit...

Olée quina recepte que bona, una aportació bonisima pel concurs-
Petons

Miquel ha dit...

muy buena esta receta y con productos que me encantan todos,buen paso a paso.
sort
peto

GEMMA ha dit...

Marimi:
Espero que si que guste.

Sandra:
La combinació amb la pasta de full va agradar molt

Roser:
Si la fas, ja m'ho dirás...

Gemma ha dit...

I tant que és un plat de concurs!
Boníssima i amb una presentació de festa.

GEMMA ha dit...

Judith:
L'escalivada sempre et soluciona un acompanyament.

Silvia:
Dons ja en tens un altre per provar.

Montse:
Si que es d'ocasions especials,si...

GEMMA ha dit...

Neus:
No crec queguanyi el concurs, pero em feia il.lusió presentar-la.

Miquel:
Ja veus, t'he fet la competencia,jaja.

GEMMA ha dit...

Gemma:
Gracies per el "piropo". Que em posaré vermella,jaja

Tere ha dit...

Esta receta es una maravilla, me encanta la presentación¡¡ Un fuerte abrazo, Teresa

Cristina ha dit...

I tant que és de concurs!!! Que tinguis molta sort!

Sònia ha dit...

M'encanta aquesta recepta!!! Me l'apunto!! T'ha quedat genial...
Molta sort al concurs!
Un petonas
Sònia

Fem un mos ha dit...

L’escalivada ens agrada molt, però feta així encara de d’estar més bona i te una presentació fantàstica.
Petons

GEMMA ha dit...

Tere:
Gracias por el comentario.

Cristina:
A veure com va...

Sònia:
Si la fas, ja m'ho comentes...

Sión:
Si us agrada l'escalivada, us encantará feta així.

María Galván ha dit...

M'agraden moltíssim l'escalivada i amb aquesta presentació guanya punts a la meva cuina.
És una delícia gaudir d'un entrant com aquest, perquè és sa i alhora amb molt de glamour.
T'han quedat precioses i molt ben decorades.

Petons.
GustoCocina - María G.

GEMMA ha dit...

María:
A casa va agradar molt, aquest entrant. Ja l'han tornat a demanar per la propera celebració.
No perdonen, jaja

Cristina ha dit...

Vaja que vau acabar super escalibats...Fantàstic i poc calòric que ja toca...

Cotó de sucre ha dit...

Quina combinació, m'encanten les dues coses. Espero que tinguis sort en el concurs. Petons!

La Taula d'en Bernat ha dit...

és veritat que són de concurs! Jo a casa faig moltes coques d'escalivada, però aquest em sembla molt original. Me l'apunto!

Petons!
Anna

Anònim ha dit...

Hola!!! Que tal todo?? Viendo esta receta nos aseguramos de que te cuidas estupendamente! jajaja ;)
Sentimos mucho no haberte visitado antes para devolverte la visita a nuestro blog!! Aun asi nunca es tarde, no? :D
No se vosotros, pero de repente nos esta dado un hambre!! ;)
Un besazo cielo!:)

Joaquina ha dit...

Quina més bona recepta. Aquest pastís segur que el faré. Només verdura, m´encanta.... Petons i bon dissabte.