dijous, 20 d’octubre del 2011

MILFULLS D’ALMÍVAR DE LLET

No se pas si la traducció correcta del Dulce de leche es aquesta,però  la he vist a diversos blocs i es la que m’ha semblat mes correcta.
L’almívar de llet jo el desconeixia fins fa poc temps. Com podeu imaginar el vaig descobrir  quan van arribar la meva família d’Argentina.
Aquest mil fulls el vaig fer per provar  l’almívar  de llet i posat així,entre pasta de full, es espectacular. També he fet bombons farcits, que ja us ensenyaré un altre dia, i també estaven ben bons.
Anem al tema.

Ingredients:
-2 làmines de pasta de full. (jo utilitzo la del Lidl)
-1 pot d’almívar de llet.
-Sucre glaç
-Unes maduixes. per decorar.
La preparació es molt fàcil.
En una safata de forn posem la làmina de pasta de full, amb el paper que porta la pròpia  làmina. Farem les divisions, marcant amb un Ganivet, a la mida que vulguem. A sobre posarem un altre paper vegetal i a sobre una altre safata de forn.
O posarem al forn uns 30 min. a 150 º. Repetirem  l’operació amb l’altre làmina de pasta de full. Si tenim tres safates de forn, podem fer-ho tot a l’hora, posant les safates una sobre l’altre.
Quan esta llest, es deixa refredar i, amb compte, es separen els papers i ja podem muntar el postra.
Làmina de pasta de full, una capa d’almívar de llet, capa de pasta de full, almívar de llet i així fins a aconseguir el gruix que vulguem.

Per decorar, espolsar sucre glaç i, en aquest cas , mitja maduixa.
Espero que us agradi i….. Caprofiti !!!!!

24 comentaris:

GEMMA ha dit...

Aquest comentari es una prova.

Judith ha dit...

ostres! que maco t'ha quedat!! segur que estava boníssim. Petonets

Gemma ha dit...

A mi tampoc m'acaba d'agradar la traducció d'almívar de llet, al final acabo posant dulce de leche en cursiva, je je je...Aquest mil fulls té una pinta sensacional!

Montse de Sants ha dit...

Ja dic jo que ets una esplèndida pastissera noia! T'ha quedat sensacional!! Per cert, hi ha una eina molt útil al TERMCAT per a paraules de cuina vingudes d'altres contrades. Consulta l'adreça: http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/
Trobaràs un diccionari de "plats a la carta" molt útil. Petonets maca!!

MaryLou ha dit...

Què bons!!! i què macos!!! a casa el "dulce de leche" ens sembla massa dolç, però l'utilitzo a vegades, realment és un bon invent!!
Petonets

Anònim ha dit...

Nyaaaaaaaaaam!!! quina pinta!!! Saps que encara no he tingut temps d'anar a comprar la pasta de full al lidl? jajaja
Petonets
Sandra

trifasic de baileys ha dit...

a mi em sona fatal això del almivar de llet però vaja...jo també ho he vist a molts blogs! a mi no és que m'encanti però a vegades l'utilitzo , com la llet condensada!! saps que abans en solia fer a casa, d'almivar de llet, amb llet, sucre, bicarbonat surt una delícia! això si, has de tenir temps i paciència!!!petonss

trifasic de baileys ha dit...

a mi em sona fatal això del almivar de llet però vaja...jo també ho he vist a molts blogs! a mi no és que m'encanti però a vegades l'utilitzo , com la llet condensada!! saps que abans en solia fer a casa, d'almivar de llet, amb llet, sucre, bicarbonat surt una delícia! això si, has de tenir temps i paciència!!!petonss

GEMMA ha dit...

Judith:
Deu ni do lo bo que estava...

Gemma:
A mi també em sona malament, pero....

Montse:
Moltes gracies per la recomanació. Crec que em será molt útil.

GEMMA ha dit...

Marylou:
A mi ,sol,també em sembla molt dolç, pero amb algún postre, esta bé

Sandra:
Quan la provis, no podrás pasar sense ella...jajaja

Roser:
Amb lo bó que surt elmde la lechera, no m'enrredo a fer-ne a casa, jaja

Cristina ha dit...

T´ha quedat perfecte...Per mi:Almívar de llet, sempre...abans que dulce de leche.

Glòria ha dit...

Vosaltres podeu donar fe de com devien ser de bons, però nenaaaa, les fotos... espectaculars!

Anònim ha dit...

Hhello Gaemma. Can you gie ,me the recipe for a nice christmas dessert?

Mary.

Ricard Sampere ha dit...

Glupsss... no sabia que venien un producte que es diu "almivar de llet" o "dulce de leche"... Però ja reconec que soc igorant en el tema...:)

La Cuina Violeta ha dit...

A mi m'agrada el "dulce de leche". Acostuma a farcir algun coc. Faig una capa de melmelada i una altra de dolç. Aquest fa una pinta...
Nani

Tere ha dit...

Que ricosssss, una maravilla . Un fuerte abrazo, Teresa

Cristina ha dit...

No he provat mai el "dulce de leche" o com es digui, em dóna la sensació que ha de ser empalagós. El pastisset t'ha quedat perfecte!!

Fem un mos ha dit...

No he provat mai l’almívar de llet, però com que no puc amb la llet, m’imagino que tampoc en podré menjar.
Petons

No tot són postres ha dit...

Molt dolç, molt dolç... avui passo!

PTNTS
Dolça

GEMMA ha dit...

Cristina:
No se, no se. Vols dir que sona bé?

Glòria:
A mi, m'agrada mes la foto que es postre, jaja

Mary:
Thanks for your comment, jaja

GEMMA ha dit...

Ricard:
Tranquil, jo no el coneixía fins no fa massa.

Nani:
Provaré com tú dius, a veure si ens agrada.


Tere:
Me alegro de que te gusten.

GEMMA ha dit...

Cristina:
Sol, es molt empalagós, pero segons amb que el combines, encara es pot menjar.

Sión:
Si no pots amb la llet per al.lérgia, segur que no pots menjar-ne.

Dolça:
Tot i ser massa dolç, gracies per el comentari, jaja

Miss Sort ha dit...

Bufff, quina bona pinta! I amb les ganes de berenar que tinc ara....No me n'enviaries una miqueta?

GEMMA ha dit...

Miss Sort:
Benvinguda al meu bloc. Ja no en queda cap, per berenar, o sento... jajaja