Per fer el repte d’aquest mes del blog Film & Food, ens han donat una llista d’ingredients que representa que tenim a la nevera i a l’armari. Porto dies amb la llista penjada a la porta de la nevera i quan a arribat el moment de la veritat m’he trobat que tenia:
1 préssec.
Formatge fresc.
1 pit de pollastre, a filets.
1 ou
Enciam « iceberg »
3 patates.
I amb tot això he preparat una amanida que, fent referència al nom del repte ( bon appétit) i aprofitant que el nom del meu blog es la “traducció” al català, l’he titulat Amanida Caprofiti.
No se si serà molt original, ni la recepta ni el nom, però a mi es el que m’ha vingut al cap en el moment de fer-la.
Anem al tema.
Aqui, esl ingredients |
Els ingredients son els que he posat a dalt, mes oli, sal i farina de galeta.
Bullim les patates, senceres, i, un cop bullides, les deixem refredar.
Tallem el préssec i el formatge fresc, a daus.
El pit de pollastre, el tallem a tiretes, i l’arrebossem amb ou i farina de galeta.
Per muntar el plat, posem les patates, pelades i tallades a rodanxes, per al voltant del plat. Al centre, farem un llit d’enciam i a sobre distribuïm el préssec, el formatge i les tiretes de pollastre arrebossades .
Amanim amb un oli que porta romaní i baies de ginebre i sal.
Com podeu veure es un plat senzill i ben fresquet per un soparet d’estiu .
A punt de sopar.... |
Espero que us agradi i…. Caprofiti !!!!!
19 comentaris:
Hola Gemma, molt ben aprofitats tots els ingredients, hem coincidit, jo també amanida, que bona i fresqueta. Petons i bon cap de setmana.
que preciosa presentación y no me imagino lo deliciosa que debe de estar...además descubro que muchos han combinado el pollo con el melocotón....y es que ese pollo combina con todo!
un saludo
Noia!! A banda de ser ben bona quina presentació que té aquesta amanifa Caprofiti (el millor nom del bloc que conec!)
Petonets
Quina amanida més variada i fresqueta!! t'ha quedat amb una presentació guapissima! té molt bona pinta! un petonet i bon cap de stmana!
Qué buena ensalada! Si es que el pollo da tanto juego...
Ja pots patentar aquesta amanida, que jo me'n faig fan ara mateix!! Ha de ser boníssima!
Petonets
Sandra
ara mateix vinc a dinar!!! jijiji. Bon cap de setmana guapa
Mmmmmmmmm después de muy rico, precioso
Joaquina:
Ja he vist la teva amanida i tambe esta molt be.
Manu:
Benvingut al meu blog, espero veure't per aqui molt a sovint.
L'amanida estava ben bona.
Eri:
Si que estava bona,si.
Roser:
si que es fresqueta...
Maite:
Bienvenida a mi blog y gracias por visitarme.
Sandra:
Ja esta patentada, jaja
Judith:
Quan vulguis, estas convidada.
Trini:
Hola guapa, gracias por el comentario.
Donibaneko:
Si que es una bona combinació, el pollastre i el prèssec.
Una batejada genial!! aquesta amanida caprofiti té una pinta deliciosa!
Moltes gràcies per la participació guapa!
Un petonàs!
Una amanida molt imaginativa i que fa els honors al nom del bloc.
Segur que a casa els va agradar moltíssim, oooiiii?
Doncs a mi també m'agrada molt! I és una amanida ben complerta, d'aquelles que serveixen com a plat únic, ja que porta verdura, fruita, formatge i ous.
La presentació t'ha quedat de "cine" (i mai millor dit!)
Una amanida molt refrescant
Petons
Tiene una pinta impresionante!! Habrá que probarlo.
No conocía tu blog, pero con tu permiso me quedo por aquí para enterarme de otros platos ricos, ricos.
Bicos!
Una ensalada bien rica nos has dejado¡ Un fuerte abrazo, Teresa
Ingrid:
Encantada de paticipar!!!
Glòria:
Mes d'una es va posar les "botes" per sopar.
Margalida:
Benvinguda al meu blog, espero tornar-te a veure per aqui.Gracies per el teu comentari.
Margarida:
Perdó, que he escrit el teu nom malament...
Sión:
Si que es deliciosa.
Enmeigada:
Bienvenida a mi blog. Espero que te guste y te quedes visitandolo.
Tere:
Bien rica que estaba...
Margarida:
Perdó, que he escrit el teu nom malament...
Sión:
Si que es deliciosa.
Enmeigada:
Bienvenida a mi blog. Espero que te guste y te quedes visitandolo.
Tere:
Bien rica que estaba...
Publica un comentari a l'entrada