Dies enrere vaig veure un pastís al blog de la Gemma de La cuina de casa i em va cridar l’atenció. Era una mousse de xocolata amb sorpresa. La sorpresa eren uns profiterols de nata que es trobaven dins del pastís. El vaig fer per uns amics i els hi va agradar. Uns dies mes tard, van tornar a demanar-me’l però el volien de nata. Aquest era el repte.
Mans a la obra, vaig agafar la base de la mousse de llimona, que vaig fer en una entrada anterior, però no li vaig afegir, ni el suc ni la pell de llimona.
Els profiterols els vaig posar de trufa ( també de la Sirena) i el resultat va ser, segons van dir-me, boníssim !!!
Anem al tema:
Muntem la mousse tal com indica aquí, però sense la llimona.
En un motlle que es pugui desemmotllar, fem la base de pa de pessic amb 3 ous, 100 gr. de sucre i 100 gr. de farina.
Barregem els ous amb el sucre, amb les barnilles elèctriques, fins que en dobli el volum.
Incorporem la farina, intentant que no baixi el volum.
En el motlle i posem paper de forn i aboquem la barreja. Al forn a 180º uns 10 minuts.
Reservem fins que es refredi.
Quan es fred, posem els profiterols i a sobre, vigilant que quedin ben coberts, aboquem la barreja de la mousse de nata.
Jo l’he posat al congelador fins unes 2 hores abans de menjar.
Quan el desemmotllem, el guarnim com mes ens agradi.
La foto del tall, la van fer els amics quan estaven a punt de menjar-lo.
Espero que us agradi i….. Caprofiti !!!!!
10 comentaris:
Aquest pastís es mereix un aplaudiment...Quina foto la del tall. M' agrada que hagis posat els profiterols de trufa els prefereixos als de nata.
Aquesta mousse es una delícia!! té una pinta excel·lent! Això de posar-hi profiterols és una idea molt atractiva! queda genial! petons
un buen pastel con relleno extra que lo hace mas sabroso,el corte te ha quedado muy bien, me gusta y ya se lo vi a la Gemma en su dia
petons
miquel
Una mousse deliciosa i a sobre amb sorpresa!!. Fantàstic.
Una abraçada
Als de casa els agradaria molt aquesta opció, a la inversa de la Gemma. És curiós perquè jo també vaig pensar que el faria per algun aniversari...T'ha quedat preciós. Petons
Pastís amb sorpresa??? m'agrada la textura de la mousse i a més amb els profiterols.
Petonets
Cristina:
La veritat es que estan igual de bons els de trufa,que els de nata.....
Roser:
Si que es una bona idea, tothom fa ohhhh
Miquel:
El de la Gemma, de xocolata,també l'he fet i queda
Montse:
Pensa que no costa gens de fer.....
Neus:
La veritat, la combinació, es bonissima.
Quin tall més atractiu!!! i segur que boníssim!!!
Aquest pastís sorpresa de la Gemma, jo també me l'he apuntat per fer-lo. Es veu preciós i deliciós!!! Petons
Publica un comentari a l'entrada