Arriba una altre vegada la convocatòria del Memòries d'una cuinera. Ens
demanen que fem bombons.
Aquest mes no volia faltar i, tot i
que si haig de ser sincera, aquets no son els bombons que volia publicar, la
falta de temps ha impedit que els pugui fer...
Però no us dic quins son perquè queden a pendents...
Aquets bombons els varem fer ja fa temps a un dels cursos de la Conxita, al
Casal d'Hostafrancs. La veritat es que queden molt bons.
Anem al tema.
Ingredients:
-300 grs. de xocolata negre de cobertura. (sense gluten)
-300 grs. de xocolata blanca. (sensengluten)
-50 grs. de mantega.
-50 grs. de festucs sense closca.
Fondre el xocolata al bany maria o al micro.
Pintem els motlles i deixem escorre l'excés de xocolata. Reservem a la
nevera.
Desfem la xocolata blanca igual que la negre.
Barregem amb la mantega, ratllem els festuc i els incorporem a la xocolata.
Deixem refredar una mica.
Omplim els motlles amb la xocolata blanca barrejada amb els festucs.
Acabem de cobrir amb la resta de xocolata negre i deixem a la nevera fins
al moment de menjar.
Boníssims!!!!!
Espero que us agradi i.....Caprofiti!!!!!
21 comentaris:
Gemma molt be aquest bomboms i que facis receptes sense gluten encara mes be. Molta gent tenen aquest problema.
Quins bombons més bons, i més macos!
Esperarem aquests bombons que han quedat pendents de fer!
Petons!
Que super bons, Gemma !!! Fan venir salivera...i jaj em preparo pels que tens a la recàmara. Abraçades
mmm que bons!! la xocolata i els festucs casen de primera!M'encanta! petons
Que bons!!! la combinació de les xocolates i els festucs ha de ser superior!!
Mmmmmm!!!! que bons, aquest cop no he arribat al repte de les Memòries... hem quedo visitant totes les propostes.. aquests amb festucs, insuperables. Petons,
HUmm que bons Gemma. Amb els festucs han de ser bonissims:
petons
I tant que han d'estar boníssims! M'agrada molt aquesta combinació, ja els provaré de fer, que segur que agradaran molt a tothom.
No coneixia el teu blog i hi he arribat a partir del memòries d'una cuinera :) Si et sembla em quedo per aquí per així no perdre'm res ;)
Una abraçada!
uau, gemma! Quina cucada de bombons. han de ser boníssim amb l'interior blanc i amb festucs. Per fora et diuen menja'm!! Petons i bona setmana santa!!!
Ramón:
La veritat es que intento adaptar totes les receptes que puc i així no mestic de res...jeje
Victor:
Benvingut al meu bloc. Encara que no es el millor momento d'activitat al bloc, gràcies per visitar-me...
Laura:
A veure si els puc fer aviat...
Roser:
A mi els festucs soln no m'agraden gaire, però combinats amb la xocolata están...!!!
Neus:
Si que es una bona combinació...
Joaquina:
Jo tampoc vaig arribar a la del mes pasat...anem massa enfeinades!!!
Quima:
Si que en son de bons...
Cristina:
Benvinguda al meu bloc. Gràcies per el comentari, jo ja he visitat el teu i m'he quedat de seguidora!!!
Marina:
El problema es que despès de menjar els bombons has d'anar a cremar-los amb la bici...jajaja
Si no ho dius semblem de compra!!! t'han quedat super bé! És una de les coses que no he fet mai i mira que m'agraden! igual algun dia d'aquest ho provo1 Bona Mona!
Els festucs amb xocolata m'agraden molt!
Moltíssimes gràcies per participar.
Super bons!
El festucs combinen molt bé amb la xocolata.
Felicitats i bona Setmana Santa.
Mira, ja tinc com estrenar el motlle. El tinc igual i mai l'he usat. Visca els bombons!
Nani
caram quins bombons!, i els festucs es nota el gust?, és que la xocolata blanca sembla que l'hagi d'enmascarar no?, segur que no, i que només és la meva "manía" a la xocolata blanca...que no m'agrada gens... Si en fas un altre cop me'n guardes un?...petonet guapa!
Que delicia de bombones...me encantan.
Se me borró tu blog de los que seguía, he tenido algo parecido a un virús que me ha borrado a casi todos los que seguía y los voy recuperando poco a poco.
Espero no perderte otra vez!
Un beso
Els festucs amb xocolata queden boníssims, oi?
A mi també m'ha faltat temps per participar... masses coses i massa poc temps!
a casa aquests bombons no duren ni un sg!!!! quina bona pinta. Moltíssimes gràcies per participar. petonets
Publica un comentari a l'entrada