Seguim amb les receptes fresques i que es poden preparar amb antelació.
Es un pastis de patata però amb un farcit que no es el típic de tonyina i
ou dur…
No vol dir que el clàssic no sigui bo,eh! Però crec que el toc de la pinya
li dona un punt refrescant que amb el pollastre combina molt bé.
No tinc foto del tall perquè li vaig fer per una amiga que tenia un sopar i
volia un pastis de patata diferent. Crec que va quedar molt be!!
Es molt fàcil de fer i una mica entretingut de decorar, però el resultat
val la pena. Quan el treus a taula tothom exclama un ohhhhh…
A casa, quan han vist les fotos, ja m’han demanat que quan el faig….
Anem al tema.
Ingredients:
-2 paquets de puré de patata sense llet o patates bullides.
-150 grs. de mantega.
-2 rovells d’ou.
-3 pits de pollastre.
-1 enciam.
-1 pot d’olives farcides de pebrot vermell.
-2 pastanagues.
-1 pot de maionesa.
-1 pot de pinya (que no sigui en almívar)
-Oli, sal i pebre.
Per fer el puré posem 500 ml. d’aigua calenta per cada paquet, posem sal,
pebre i afegim la mantega i els rovells d’ou. Remenem fins que quedi ben
barrejat.
Deixem refredar.
Fregim el pollastre amb una mica d’oli salat i empebrat. Tallem el
pollastre a trossets petits.
Netegem be l’enciam i ratllem la pastanaga.
En un bol barrejem el pollastre, l’enciam, la pastanaga, unes quantes
olives i la pinya tallada a trossets i la maionesa.
Posem paper film i estirem una part del puré de patates.
Posem el farcit i ho tapem amb l’altre meitat del puré de patates.
Li donem la forma de pinya.
Omplim de maionesa una mànega pastissera amb una broqueta del nº 2.
Fem filets com si fos una pinya i dins de cada requadre posem mitja oliva
farcida de pebrot vermell.
Posem el cor de l’enciam a la part de dalt i ja tenim la pinya muntada!!
Es una recepta de la Conxita d’un curs de cuina d’estiu que varem fer fa
temps.
Espero que us agradi i….. Caprofiti !!!!!
Per si us pot interesar ja teniu le nou nº de la revista d'intoleràncies alimentaries, TRAZAS. La trobareu al cantó dret del bloc
16 comentaris:
Ummm és bonissim i fresquet!!!
Sembla molt bo! Potser sí que és clàssic, com dius, però la decoració que has ideat el transforma!! Petons
Molt bona pinta!
Els clàssics sempre triomfen, i la presentació molt encertada!
Petons!
quina pinta aquest pastis!! fresquet fresquet!!! petons
Boníssim, fresquíssim i a més amb una presentació que fa molt goig!
Te de ser molt bo i decorat amb molt de gust.
Quina currada, Gemma. Guapu, guapu! i crec que és tot un encert en els ingredients. La pinya i el pollastre lliguen molt bé.
Aviam si treus el cap més enllà de la pantalla.
Que bo i quina presentació més original!!!
Boníssim
muy bueno este pastel y queda genial con la decoración¡¡
peto
Ohh que chula presentacion!!
Bss
Silvia:
Si,si...bonissim i fresquet!!!
Marina:
Queda diferent...
Victor:
Jo també crec que els clàssics sempre triomfen!!!
Roser:
Gracies per el comentari!!!
Eva:
Crec que si que queda molt ben presentat!!!
Ramón:
Gràcies per el comentari!!!
Cristina:
A mi m'agrada molt la combinació de pinya i pollastre...
Nena, no tinc temps de res, per sort! i mes avui en dia...estic molt contenta!!!! Ja ens veurem ,ja...
Montse:
Gràcies per el comentari!!!
Miquel:
Es una mica entretingut però val la pena!!!
Dolores:
Gràcies per el teu comentari!!!
Donant-li la forma de pinya queda molt bufò, com canvia un plat només fent una presentació diferent. M'agrada molt com t'ha quedat. Segur que va tenor molt d'éxit.
Petons.
Quin goig que fa!! mai no havia vist un pastís igual.. m´encanta. Petons,
Un pastís per quedarse amb el personal.
Un ohhhhhh!!!!!
molt merescut.
Petons
Publica un comentari a l'entrada