Aquest es un dels plats que recordo
que ens feia la meva tieta, quan anàvem a casa seva a dinar.
Com alguns sabeu a mi les
verdures no m’entusiasmen, però haig de reconèixer que fetes així, les menjo
mes a gust.Com està molta estona al foc, el pollastre queda molt tendre i es un plat molt sa, apte per fer dieta, si no i suques pa, es clar…jaja.
Anem al tema.
Ingredients:
-1 pollastre tallat a octaus-Pastanaga.
-Carabassó.
-Mongeta tendre.
-Ceba.
-Tomàquet.
-Patata.
-Qualsevol altre verdura que
hi vulgueu posar...
-Oli i sal.Traiem la pell del pollastre. El passem per la cassola i quan agafa color el salem.
Tallem les verdures a daus i les afegim totes de cop. Les deixem a foc mig, donant unes voltes i quan agafen color baixem el foc al mínim. Tapem la cassola i ho deixem coure una hora.
No cal afegir cap tipus de líquid, ja que es cou amb la propia aigua que deixen les verdures…
Espero que us agradi i…..
Caprofiti !!!!!
13 comentaris:
per lleparse els dits
un plat bonissim!!!
Es molt difícil Gemma no sucar-hi pa, però de totes maneres es una bona recepta, a mi si m'agraden les verdures.
Petons.
Una recepta clàssica i nutritiva, Gemma.
Una receta bien buena y muy sana,me gustan las verduras asi.
peto
Té raó la Anna, un s'ha de resistir molt per no sucar-hi pa en aquest plat!
Petonets
Ahir el tenia semblant, però al forn! Aquests és per a sucar-hi pa!! molt bo!
Fàcil, bona i sana.
M'has donat una bona idea, per les cuinetes que fem per els avis de Sants.
Petons
Doncs a mi les verdures m'agraden de totes maneres! I amb pollastre, resulta un plat molt bo i saludable!
Petons
Gemma; Tant el pollastre com les verdures les trobo un bon al.liat per a mi, per tant és un d'aquells plats que el trobo molt "resultón" per a tothom.
Salutacions Gemma¡¡ :O)
Difícil no sucar-hi pa amb aquest suquet tan bo!!!
El pollastre és una de les carns que gaudeixo més. Fet com sigui el gaudeixo, però quasi em va vergonya reconeixer que com el gaudeixo més és a la brasa, una mica torradet per fora... (i dic brasa eh?... no dic a l'ast, que ja sol arribar més tunejat amb el suquet que li van tirant).
Però no ho diguis a ningú això, que després dirant que tinc poc nivell "gastro"... ;)
Gracies a tots per els comentaris...
Publica un comentari a l'entrada