Comença a fer calor i
ja no ve de gust estar a la cuina gaires hores ni cuinar plats molt carregats,
no creieu?
Aquesta es una recepta
fàcil i ràpida i es mes bona feta d’un
dia per l’altre. Jo guardo el braç embolicat amb paper film a la nevera, i el decoro al moment d’anar a menjar.
La idea no recordo de quin bloc la vaig agafar, però era amb maionesa i jo l’he fet amb formatge cremós.
Anem al tema.
Per fer el braç:
-3 ous.
-100 grs. de sucre.
-100 grs. de farina.
Per el farcit:
-1 terrina de formatge cremós.
-Salmó fumat.
-1 pot petit de caviar negre ( jo poso “huevas de lumpo”…)
-Ou filat .
Fer la base de braç de gitano baten els ous amb el sucre fins que faci relleu.
Afegir la farina i remenar fins que s’incorpori.
Posar la mescla en una safata plana i coure al forn 10 min. Quan el traiem del forn, enrotllar amb un drap humit i deixar refredar.
Quan esta fred estenem la masa i farcim amb el formatge barrejat amb una mica de caviar. Enrotllem una altre vegada i recobrim amb el salmó fumat.
Decorem amb ou filat i
una mica de caviar.
Espero que us agradi
i…..Caprofiti !!!!!
11 comentaris:
Ei! Bona idea, sí! A mi també em mola més la idea de formatge cremós, Gemma! Petons
Ummm m'agrada per l'estiu!
Apuntat!!!
Otro de mis ingredientes preferidos ...el salmon.
Bss
Molt bona idea Gemma
Peto
Jo també sóc mes de formatge dremós que no pas mantequilla... em porto l'idea
Muas
m'encanta m'encanta!!amb pernil salat enlloc de salmó també quedaria bé no??! quines idees tan bones per l'estiu! petons
A tu blog no se puede entrar con hambre que platos más buenos preparas.
Molt xula aquesta recepta.
Em copio l'idea.
Petons
Molt bona recepta!! Que no tot seran braços dolços, i a vegades també toca menjar-ne de salats!!!
Petons
Gracies a tots per els comentaris!!!
This information iѕ woгth everyone's attentіon. When ϲan I find out more?
Here iis my website spray paint remover charlotte
Publica un comentari a l'entrada