Avui una recepta fàcil i molt bona de la Conxita ,dels cursos del Casal.
La combinació de
fruita i xocolata sempre m’ha agradat molt i d’aquestes peres te’nmenjaries
mes d’una !!.
A casa varen tenir
molt d’èxit.Anem al tema.
Ingredients:
-4 peres (en aquest, blanquilles)
-125 grs. de xocolata negre.
-3 ous.
-100 grs. de mantega.
-40 grs. de farina (en
el meu cas, sense gluten)-100 grs. de sucre en pols.
-Gran Marnier (o qualsevol licor que vulgueu)
-1 cull. petita de llevat en pols.
-Mantega (per untar els motlles)
-1 llimona.
-1 branca de vainilla.
-250 grs. de sucre.
-Motlles d’alumini de flam, una mica mes grans.
Coure les peres, pelades, amb els 250 grs. de sucre, el suc de la llimona, la branca de vainilla i aigua fins que les cobreixi, durant 15 min. Traiem les peres i reservem l’almívar.
Untar els motlles amb mantega. Reservar a la nevera.
Desfer el xocolata al micro. Afegir la mantega i el licor.
A part, barrejar els ous amb el sucre. Incorporar el xocolata i la farina amb el llevat.
Disposar una pera al mig del motlle. Omplir amb la mescla de xocolata. Coure al forn a 180º uns 12 min.
Per servir, millor tebi. Desemmotllem i decorem amb sucre glaç i l’almívar que em reservat.
Fàcil,eh?.
Espero que us agradi
i….. Caprofiti !!!!!
10 comentaris:
I tant que es veu fàcil. Només de pensar-hi ja m'imagino com est+a de bo.
Petons.
hummmmmm per lleparse els dits,pasat pel meu blog estic de sorteig,marujas primerizas,
uau! Això ha de ser deliciós!!
La combinació boníssima!! i ben fàcil!bona setmana
Que bien aprovechados los cursos de la Conxita,sublime te ha quedado esta combinacion.
Peto
Li rebaixo el sucre al 66% i segur que m'agrada...
En més d'una recepta ho faig així. Avui mateix he preparat una tatin i en lloc de 150 de sucre, li poso 100 i de conya... :)
Salut!!
Recepta fàcil!!!!!
A mes amb xocolata Hummmmmmm
Petons
Holaaaaa, m'ho menjo tebi????
Perquè cauen avui per dinar aquestes pistres!
Ptnts
Glòria
Ens les hem menjat tèbies...i moooolt bones!!!!!
Publica un comentari a l'entrada