Primer de tot Feliç
Any a tothom!!!
Fa tants dies que no
publico res, que no se per quina de les receptes que he anat fent aquets dies
començar …
Abans no m’agradaven
els espinacs, suposo que tampoc havia insistit en que m’agradessin, però ultimament
intento menjar-ne, tant crus, en amanida, com cuinats com en aquest cas, en
canelons.Potser es un del propòsits que he fet per aquest nou any..jeje
Anem al tema.
Per 20 canelons.
-1 paquet de plaques
de fer canelons.-2 bosses d’espinacs frescos.
-Pinyons i panses.
-Formatge fresc.
-750 ml. de llet.
-75 grs. de mantega.
-65 grs. de farina.
-Sal, pebre i nou moscada.
-Formatge ratllat.
Saltejar en una paella
amb una mica d’oli els espinacs. Ho anem fent a tandes. Reservem en un colador
per que eliminin l’excés d’aigua.
En la mateixa paella
daurem una mica les panses i els pinyons. Afegim els espinacs
i el formatge
esmicolat. Remenem be i ja tenim el farciment dels canelons.
Bullim les plaques
dels canelons tal com ens indiqui el fabricant.Farcim els canelons i els col·loquem en una safata de forn.
Per preparar la beixamel desfem la mantega i afegim la farina de cop. La deixem dorar fins que faci bombolles. Afegim la llet, la sal, el pebre i la nou moscada.
Remenem fins
que la textura sigui la que nosaltres volem.
Escampem la beixamel
per sobre dels canelons.Afegim el formatge ratllat i gratinem al forn.
Si els volem congelar es pot fer tant amb beixamel com sense. Jo ho faig sense beixamel. Ocupen menys espai al congelador.
Espero que us agradi
i…..Caprofiti ¡!!!!
5 comentaris:
Bon Any Gemma y estos canelones siempre son apetecibles en la mayoria de casas.
Peto
Bon any guapíssima!!
Doncs tenen una pinta deliciosa, a mi m'agraden molt i en forma de caneló molt més, això sí que es menjar verdura d'una manera fabulosa!! hehehe :P
Un petonet guapa!
sóc molt fan d'aquests canelons!!
Bon any!!
A mi m'encanten el canelons d'espinacs, son bonissims
Bon Any,
doncs a mi aquests canelons m'agraden molt i els espinacs benvinguts a tot arreu
Muas
Publica un comentari a l'entrada