Avui es dijous gras i toca menjar truita , botifarra d'ou i una bona coca de llardons per postres.
Pensava que tenia la recepta de la coca penjada al bloc i resulta que no.
Quina millor oportunitat per fer-ho que avui!
Una recepta de la Conxita del Casal.
Anem al tema.
Ingredients:
-500 grs. de pasta de full (dos paquets) (
la del Lidl va molt be).-250 grs. de llardons.
-50 grs. de pinyons.
-Canyella en pols.
-Anís.
-Sucre.
-1 ou per pintar.
Picar els llardons entre dos draps, amb la
ma de morter. Si t’agraden mes picats, es fa amb la picadora.
Estirar una de les pastes de full i posar a
sobre els llardons. A sobre posar l’altre. Doblegar per el mig i amb un corrò, estirar la pasta de full perquè s’integrin be els llardons.
Li donem forma rectangular. Retallem els cantons perquè quedi polit.
Amb un ganivet posat del revés fem uns talls al voltant de tota la coca.
Espolvorejar amb la canyella, el sucre i posar els pinyons.
Core al forn a 200º uns 25 min.
Quan treiem la coca del forn esquitxem amb l’anís.
Deixar refredar i ja tenim una boníssima coca de llardons.
Espero que us agradi i..... Caprofiti !!!!!
8 comentaris:
una coca de la diada, mol i molt bona
quina bona pinta, jo no l'he fet mai, sempre la compro. A veure si m'animo l'any que ve
No pot faltar al blog una coca com aquesta, boníssima.
Petons.
Què bona i fàcil de fer oi? si ho proves un cop s'ha acabat comprar-la! la pasta de full del Lidl per mi també és la millor! Bon Carnaval!!!
amb aquesta coca sempre quedes bé... fina cruixent .. de vici!!...i bon carnaval!!
Aquesta coca a casa es vist i no vist.
Comences per un tros i l'acabes sense donar-te compte.
Es un vici total!!!!!!
Petons
Un clàssic que no pot faltar mai el dijous gras!
Com que no la tenies al blog? Una recepta de centre cívic no falla mai! Es ve fantàstica i cruixent.
Publica un comentari a l'entrada