Una altre recepta de
la Conxita de les classes del Casal.
Tenim la sort de contar
amb una molt bona “pollaire” entre les companyes de classe. Va portar les
cuixetes sense os però sense obrir-les! Jo no ho havia vist mai, però per
farcir-les va anar molt be! Viky, ets una crak!Un plat de diumenge i que es pot tenir preparat el dia abans sense cap problema.A casa els va agradar molt!
Anem al tema.
Ingredients:
-6 cuixes de
pollastre, sense os.-6 talls, fins, de pernil serrano.
-100 grs. de foie-gras.
-1 poma.
-2 cebes.
-50 grs. de sucre morè.
-2 cull. de vinagre.
-150 ml. de vi blanc.
-100 ml. de caldo de pollastre.
-100 grs. de nabius.
-Oli, sal i pebre.
Farcir amb un tall de
pernil i el foie-gras, cada cuixa. Tancar amb un escuradents.
En una cassola amb oli
saltejar el pollastre. Salar i empebrar. Afegir la ceba tallada i la poma.
Posar a coure al forn 20 min. a 200º.Pasat el temps, regar les cuixes amb el vi blanc i tornar a posar al forn, 20 o 25 min. mes.
Reservar les cuixes i colar la salsa. A part, fem un caramel amb el sucre. Quan agafi color incorporem el vinagre i deixem reduir. Afegim els nabius, la salsa colada del pollastre i el caldo. Fer coure uns minuts.
Si fes falta, podem espessir la salsa amb una mica de Maizena.
Mirant que el foie-gras sigui sense gluten, es un plat apte per compartir amb tots els convidats, sense cap problema!.
Espero que us agradi
i…..Caprofiti !!!!!
5 comentaris:
Quines cuixetes mes bones!!!!
El contrast ha d'estar molt bo! i quin suquet...!
per lleparse els dits
Sempre agraden...però no m´estranya que hagin estat un èxit amb aquesta salseta tan original.
bona aquesta salsa, així canviem una mica de la salsa de prunes o cerveza...molt bona idea! petons
Publica un comentari a l'entrada