Una recepta de les classes de la Conxita del Casal.
La vaig fer per un dinar tipus bufet i va tenir molt d’èxit! Ara que ve l’estiu, ve molt de gust un àpat al aire lliure i aquest cake pot ser una bona idea. I el millor, es pot fer el dia abans sense cap problema!!
Anem al tema.
Ingredients:
-1 pebrot
escalivat--150 grs. de tonyina en oli, esmicolada.
-1 pot petit d’anxoves.
-2 cull. de tapares.
-200 grs. de farina. (jo,faina sense gluten)
-1 sobre de gasificant (Hacendado).
-4 ous.
-200 ml. de llet.
-Sal, pebre i mantega.
Posar les anxoves amb la meitat de la llet. Tallar el pebrot a daus.
Batre els ous, incorporar la tonyina, un pessic de sal, els pebrots i les anxoves tallades a trossets i les taperes. A continuació incorporem la farina i el llevat passat per el sedàs. Afegim el pebre i la resta de la llet.
Untar un motlle de plum cake amb mantega. Disposem un paper vegetal al fons.
Introduir la barreja i coure al forn, a 180º uns 35 min.
Quan esta cuit, deixar refredar sobre una reixeta.
Servir ja tallat.
Espero que
us agradi i.....Caprofiti !!!!
7 comentaris:
Molt bo...amb una amanideta un excel.lent sopar de terrasseta
Ptnts
Dolça
Aquests cakes son ideals per el dinars o sopars d'estiu, sense tenir que passar fins a ùltima hora a la cuina, els deixes fets i a gaudir de la festa.
Petons.
Un pastís ideal per un dinar o sopar de picoteo, d'aquests que es fan tan sovint ara que arriba el bon temps. Me l'anoto, un petó!
Un cake salat ben bo i gustós!!
Publiques poc però quan ho fas et marques un gol...amb aquests salats també m´atreveixo a fer-los.
Quin pastís salat mes bo.
A mes es pot preparar amb antelació.
Una abraçada!!!!!
Moltes gràcies Gemma!L'estàvem esperant impacients...Té molt bona pinta...Ja et diré quan ho posi en pràctica (encara no ho he fet). Moltes gràcies a tu per ser tan generosa i compartir tot amb nosaltres.
Publica un comentari a l'entrada