La meva àvia tenia costum, en un dia de celebració, fer aquest rap. I jo feia molt de
temps que tenia ganes de fer-ne.
De rap
allagostat he vist diferents maneres de cuinar-ho. Però aquesta es la manera com el feia ella i , us puc assegurar, que queda boníssim!!Acompanyat d’una amanida, teniu un plat únic.
Anem al tema.
Ingredients:
-Dos lloms de rap.
-Pebre dolç.
-1 tomàquet.
-1 ceba.
-Sal i oli.
Deixem els lloms del rap ben polits. Salem.
Els arrebossem amb el pebre dolç i els col·loquem en una safata de forn.
Tallem la ceba i el tomàquet a trossets petits i ho afegim al rap. Un raig d’oli bo i al forn.
El forn, estarà pre escalfat a 190º. Amb uns 10 min. de cocció,en tindrem prou.
Separem el rap de la bresa i deixem que es refredi.
Quan es fred, el tallem a rodanxes. Ho acompanyem amb una maionesa i jo he triturar tota la bresa i ha quedat una salseta per llepar-se els dits!
Espero que
us agradi i…..Caprofiti !!!!!
Us deixo l’enllaç de la revista d’intoleràncies alimentaries TRAZAS. Molt
interessant.
8 comentaris:
Una recepta de festa major.
De casa de tota la vida.
Gemma; Quin plat més i més i molt més i... de bo... i encara amb quedo curt, doncs la veritat que és una delícia poder veure - i vosaltres- poder menjar aquesta delícia tant i tant i molt més que bona.
Salutacions Gemma¡¡ :O)
Antiga pero sempre actual,Lolines
Josep, jo tambe crec que es un plat dels bons!
Publica un comentari a l'entrada