Dia 20.
Això vol dir repte del Blog al Plat.
I aquesta
vegada del blog de la Sión, Fem un most.La Sión i en Miquel son una parella encantadora amb la que he coincidit mes d’una vegada. I del seu bloc n’he tret unes quantes, de receptes. Crec que son receptes fàcils i senzilles d’entendre. La que he triat la he fet mes d’una vegada, ja que al meu marit li agraden molt les mongetes de Santa Pau.
La versió de la Sión es amb bacó, però aquesta vegada la he fet amb taquets de pernil, ja que es el que tenia. I també ha quedat molt bona.
Anem al tema.
Ingredients:
No posaré quantitats perquè depèn de per quants vulgueu fer la truita.
-Mongetes de Santa Pau
-Taquets de pernil serrano.
-Ous.
-Oli , sal
En una paella amb unes gotes d’oli saltegem el pernil, dos minuts. Afegim les mongetes, que ja estaran cuinades, i li donem dues voltes.
En un bol batre els ous i afegir les mongetes amb el pernil. Farem la truita com si fos
de patata.
Ja veieu
que fàcil de fer i que bona que queda!Si voleu veure la de la Sión, aquí la trobareu.
Espero que
us agradi i…..Caprofiti !!!!!
32 comentaris:
Boníssima!!!!
Petonets
Quin profit de truita! jo em pensava que de Santa Pau eren només els fesols, però tant se val...Segur que el teu marit encantat.
Amb bacó o amb pernil...aquesta truita de fesolets de Santa Pau és boníssima!!!
Ptnts
Dolça
Aquesta truita ha de ser molt bona! M'agraden molt els dos ingredients per separat així que junts.....ja et pots imaginar!
Petons,
Olga
Truita amb mongetes de Sta, Pau, tot un luxe.
Recepta 100% representativa del blog Fem un mos. Molt ben triada!
Una truita deliciosa!
ole!! jo vaig descobrir els fesols de santa pau fa una setmana, i aquesta versió amb truita m'agrada molt, un encert! petons
Gracies pel temps dedicat a navegar entre les meves receptes i per les paraules sobre las propostes del blog.
Una fantàstica truita.
Gracies GEMMA
Com no ha de quedar bona, amb els ingredients que porta!!! boníssima! petons
Quina truita més lluïda!, senzilla i de qualitat, com tot el que fa la Sión. Merci Gemma!
Gemma; Una truita sempre és un "salvasopars" sigui del que sigui, si a sobre l'hi posem aquestes monguetes de Santa Pau i el pernil, de ben segur que es converteix en un sopar espectacular¡¡
Salutacions Gemma¡¡ :O)
Si que esta bonissima!
Potser si que s'en diuen fesols...pero es igual de bona Cristina!!
Si, si Glòria....Amb bacó tambe esta bonissima!
Olga, si t'agraden els dos ingredients,ęxit assegurat!!
Gråcies Lolines
Gracies Gemma...jo també crec que representa be el blog de la Sión!
Dons un bon descobriment, Roser!
Un auténtic plaer Sión...i ho faig a sovint!
I encantada de compartir amistat amb vosaltres!
Si que queda bona, si, Teresa
Gråcies Mercę! No podia faltar a la teva convocatoria!
I tant Josep. No hi ha millor "salvasopars" que una truita!!
Si que queda bona, si, Teresa
Un auténtic plaer Sión...i ho faig a sovint!
I encantada de compartir amistat amb vosaltres!
Dons un bon descobriment, Roser!
Gracies Gemma...jo també crec que representa be el blog de la Sión!
Gråcies Lolines
Olga, si t'agraden els dos ingredients,ęxit assegurat!!
Si, si Glòria....Amb bacó tambe esta bonissima!
Potser si que s'en diuen fesols...pero es igual de bona Cristina!!
Si que esta bonissima!
Publica un comentari a l'entrada