Que puc dir de la Isabel??. Els que tenim la sort de conèixer-la sabem que es una persona encantadora, molt propera i sempre disposada a donar un cop de ma, quan el necessites.
Es veritat que últimament ens veiem poc, però sempre tenim unes paraules a punt per dir-nos en tot moment.
El que tenia clar es que en faria una recepta de les moltes que te fetes al
microones. Domina el tema a la
perfecció!!
I aquest pastís de bacallà em va agradar moltíssim.
I a mes, fàcil i ràpid de fer.Tant sols he canviat la presentació. La vaig fer
en versió individual.Anem al tema.
Ingredients:
-300 grs. de bacallà esqueixat i dessalat.
-300 grs. de patates.
-3 ous.
-1 grill d’all.
-100 ml. de caldo de bullir patates.
-100 ml. de llet.
-Sal i pebre.
-Julivert picat.
-Oli.
-1 llauna de pebrots de piquillo i nata líquida.
En un recipient apte per anar al microones posem les patates pelades i tallades amb un got d’aigua. Coure 3 min al 100% de potencia. Després afegim el bacallà i un bon raig d’oli. Coure 1’30 min mes. Deixar escórrer i refredar. Reservar l’aigua de la cocció.
Batre els ous i posar les patates i el bacallà, l’all picat i una mica de julivert. Passar per la batedora i afegir 200 ml. entre caldo de la cocció i llet. Rectificar de sal i pebre.
Col-locar en un motlle que sigui apte per el microones 7 min. al màxim i comprovar. Deixar reposar i desemmotllar tebi.
Per servir, fem una salsa amb dos o tres pebrots i una mica de nata líquida. Passat per la batedora i rectificada de sal.
Esta igual de bo tebi que fred.
La Isabel diu que podem fer una beixamel, cobrir i gratinar. Jo no he fet però segur que també esta boníssim!
Espero que us agradi i…..Caprofiti !!!!
19 comentaris:
M'agrada molt el bacallà i aquest està molt bó. Felicitats Gemma!!!!!
T'ha quedat maquíssim així individual!!! és un pastís ben bo!!
Petonets
Aquesta recepta és es-pec-ta-cu-lar!!!!!!
Has fet una tria magnífica!!!
Ptnts
Glòria
Un buen pastel salado y que sin duda alguna me gusta.Muy buena elección
petons
Ualaaa!!! ES desfà ala boca!!
Fantastica recepta Gemma! Prenc nota tb de la presentacio. M encanta. Gracies!
Fantastica recepta Gemma! Prenc nota tb de la presentacio. M encanta. Gracies!
Uuuauaauu!! M'agrada molt aquest pastís! M'ho apunto! Jo també he triat un pastís salat! Aquest teu no tardaré gaire en fer-lo.
Petons i bona setmana, Gemma!
Olga
Moltes gràcies Gemma per participar i per les teves paraules.
Es poden fer, tantes receptes amb bacallà !!!!!!!!
Per dir-te, totes les que ja sabem: amb samfaina, pil pil, amb fruits secs, brandada, amb mussolina, esqueixat.......... totes molts bones, fins i tot una truita amb alls tendres, bacallà i pa amb tomàquet, fa veure el cel.
Una bona idea fer els pastís individual, en fa contenta, el que t'agrades.
Una forta abraçada
Isabel
Mª Jose:
Gràcies per la felicitació!!
Marylou:
Si que queden xulos!! Gracies per el comentari
M. Glòria:
Gràcies per el comentari!!!
Miquel:
Si que queda molt bo,si!
Cristina:
Queda una textura com una mousse...
Mercè:
Gràcies per el comentari. Queda be així presentat,oi?
Olga:
Gràcies per el comentari. Ja he vist el teu també!!
Isabel:
No et mereixes menys!
I es veritat que el bacallà esta bo de qualsevol manera....si t'agrada clar, com es el meu cas...jeje
Jo també me l'emporto ! ha de ser molt bo! petó
Teresa:
Ja veuràs que es molt fàcil de fer i queda molt bo!
Publica un comentari a l'entrada