Ni ho recordo...es de les primeres que em va ensenyar la Conxita a les classes del Casal.
La he fet per quan els meus fills anaven a esquiar...per portar a casa d’amics, per esmorzar, per berenar, amb poma, amb sucre glaç, amb perles de xocolata, fins i tot amb farina sense gluten!!.. de mil maneres i us puc assegurar que sempre triomfa!!! Es esponjosa i es conserva perfectament uns dies... (si es que en sobra, es clar!!)
Anem al tema.
Ingredients:
-4 ous.
-400 grs. de sucre.
-400 grs. de farina.
-300 ml. de llet.
-150 d’oli de gira-sol.
-2 sobres de gassificant Hacendado.
-Ratlladura de pell de taronja o llimona.
-Perles de xocolata (opcional)
Batre els ous amb el sucre amb barnilles elèctriques fins que faci relleu.
Afegir la llet i l’oli. Incorporem la farina barrejada amb el gasificant, tamisada, en dues o tres vegades. Posem la ratlladura de taronja. Per últim posem les perles de xocolata.
Utilitzem un motlle rectangular de 22x30. L’untem amb mantega i posem un paper vegetal al fons que també untem una mica. Aboquem la barreja i espolsem amb sucre. Coure al forn a 180º uns 40-45 min.
Com podeu veure es molt fàcil de fer...
Espero que us agradi i..... Caprofiti !!!!!
10 comentaris:
Rapid, i molt bo.
Bona setmana
Un coc ràpid i que d’estar molt bo!!!
Petons
Hola Gemma, es fàcil de fer però està molt bó!!! Un petó.
Lolines:
Si que es molt bona
Sion:
Si que es ràpid!
M.Jose:
La veritat es que per lo fàcil que es fer-la, esta molt bona!
Gemma siempre va bien tener a mano recetas fáciles y rápidas, cuyo resultado es divino, esta coc lo es y apetece y quedas bien siempre.
petons
Amb un coc com aquest tens l'èxit assegurat!! segur que desapareix tan ràpid com és fer-lo!! petó
Miquel:
A vegades, les receptes mes senzilles son les que tenen mes èxit!
Teresa:
I tant ràpid que desapareix!!
Publica un comentari a l'entrada