dissabte, 28 de maig del 2016

CULLERETA DE FORMATGE DE CABRA AMB CODONY I GERDS

Un aperitiu fàcil, ràpid i vistos!
Servit en una cullereta, va tenir molt d’èxit!
Anem al tema.

Ingredients:
-Rul·lo de cabra.
-Codony.
-Gerds.
Son fàcils, no? Jeje
Vaig aprofitar per estrenar un gadget que es per fer diferents formes i el codony va quedar com una flor.
Posem en una cullereta uns rodanxa de formatge de cabra. A sobre una flor de codony i per decorar, un gerd.

Us puc assegurar que van volar!

Espero que us agradi i….. Caprofiti !!!!!

8 comentaris:

Mjsalla ha dit...

Hola Gemma; te un aspecte molt atractiu i elegant. Ha quedat molt bé. Petons.

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Gemma; Jo també fa pocs dies vaig penjar una recepta amb formatge de cabra.
La veritat, és que té un aspecta molt i molt interessant aquesta recepta teva.
Salutacions Gemma¡¡ :O)

lolines ha dit...

Molt bò aquest aperiiu

LiriBloguera ha dit...

Me gusta esta entrada y su blog, me quedo aquí en su blog. Le invito a que pase y siga mi blog en donde pone (participar en este sitio): http://mibonitolugar.blogspot.com.es/ Espero su visita. Saludos

GEMMA ha dit...

M. jose:
Moltes gracies guapa!

GEMMA ha dit...

Josep:
Es que el formatge de cabra te moltes i bones combinacions!

GEMMA ha dit...

Lolines:
Gracies per el comentari,guapa

GEMMA ha dit...

Liri:
Bienvenida a mi blog y gracias por el comentario.
Me paso por tu blog que seguro que me gustara!