Aquesta amanida es fàcil, fresqueta i molt completa. Ideal per un sopar a la fresca, que ja comença el calor i venen de gust els sopars al aire lliure.
Es una recepta que vam fer al curs de cuina d’estiu, al Casal.
Anem al tema.
Ingredients:
-4 patates mitjanes.
-300 grs. de bacallà remullat.
-2 cabdells.
-2 cebes tendres.
-2 kiwis.
-Tomàquets cirerol.
-50 grs. de nous pelades pelades.
-50 grs. d’olivada.
-Oli, vinagre, sal i pebre.
-Reducció de Mòdena, per decorar.
Emboliquem les patates amb paper film. Les punxem i las coem al micro, a màxima potencia, 6 minuts per cada costat. Reservem i deixem refredar.
Netejar els cabdells i escórrer be. Disposar en una safata les patates tallades a rodanxes. A sobre posem el bacallà esmicolat en forma de muntanya. Al voltant del bacallà posem els kiwis tallats també a rodanxes. Tallem els cabdells i els tomàquets a quarts i els disposem al voltant. Escampem per sobre les nous, lleugerament trencades.
Per fer la vinagreta posem 4 cullerades d’oli per 1 de vinagre. Sal i pebre i afegim la olivada. Remenem be per que emulsioni i s’integrin els ingredients.
Regar la amanida amb la vinagreta i decorem amb la reducció de Mòdena.
Espero que us agradi i…..Caprofiti !!!!
8 comentaris:
Enllloc de tomàquets hi poso maduixes i està boníssima i la faif sense patates
Faré la teva versió quan ja no trobi maduixes.
Bon cap de setmana
Ptnts
Glòria
Enllloc de tomàquets hi poso maduixes i està boníssima i la faif sense patates
Faré la teva versió quan ja no trobi maduixes.
Bon cap de setmana
Ptnts
Glòria
Refrescant i bona amanida!!!
Hola Gemma! Clar que ens agrada el bacallà. T'ha quedat una amananida de luxe. El kiwi li dona un toc acid que segur que la fa molt bona. petons.
Molt bona!!! amb la caloreta bé molt de gust i és ben complerta!! petó
jo menjaria aquesta amanida cada dia, completa i gustosa !! bonissima pinta! petons
Un platàs per aquesta època de l'any i, si porta olivada, per mi encarà més gustosa. EStàs que te sales!! Ja et veig presentant un Cuines...jejejej
Gracies a tots per els comentaris
Publica un comentari a l'entrada