Sabeu que jo no parlo mai de marques de productes. Però aquesta vegada no puc per mes que fer-ho. He descobert aquets spaguetti negres, sense gluten, que estan boníssims. La marca es Terrasana i es diuen “noodles black rice”.
Els vaig fer saltejats amb unes gambetes i estaven boníssims. Fins i tot el meu fill en va menjar i li van agradar. L’únic problema, com sempre, es el preu elevat. No es per menjar-ne tota la família!
Anem al tema.
Ingredients:
-Un paquet de Noodles black rice.
-Cues de gamba, pelades.
-All i julivert.
-Aigua, oli i sal.
Posar a bullir els spaguetti, segons les instruccions del fabricant.
Mentre, saltejar en una paella les cues de gamba amb all i julivert. Reservar.
Quan els spaguetti estan bullits, els escorrem i els afegim a la paella amb les gambes. Donem dues voltes per que s’integrin els sabors i servir.
La pasta sense gluten s’ha de fer i menjar al moment. No la podem deixar reposar, si no, s’estova i no val res.
Ja veieu, un plat senzill però no per això menys bó.
Espero que us agradi i…..Caprofiti !!!!
6 comentaris:
Una recepta genial, la combinació de sabors em sembla ideal. Haure de provar-ho pero per pocs.
Petons. http://paprikaenlacocina.blogspot.com.es/
Una combinació d ingredients, amb un resultat magnific!!!
Hola Gemma!, Aquest plat te una pinta extraordinaria , està per no parar de menjar. A vegades dir la marca ajuda a fer millones la receptes. Petons !,
Un plat senzill, super bo, per quedar-te amb el personal!!!!!!!!!
Una abraçada
Isabel
mira que és simple pero és taaaaan booo!!!! m'ho apunto, és una clàssica italiana! petons
Aquests espaguetti són....una delícia! A mi és com més m'agrada fer-los, amb gambes o amb sípia.
Petonets,
Olga
Publica un comentari a l'entrada