Avui el blog compleix 6 anys! I jo no m’hen he adonat fins ara.
Es que pasa el temps tant ràpid que es increíble.
Gràcies un any mes a tots els que seguiu mirant receptes quan us fan falta o deixeu un comentari quan publico, encara que sigui de tant en tant. Tot i que el mon dels blogs esta una mica en hores baixes, aquest seguirá mentre tingui temps, encara que sigui poc, per dedicar-me a publicar receptes.
Anem al tema.
Ingredients:
300 grs de farina.
1 cull petita de llevat.
250 ml de llet.
100 ml d’oli d’oliva.
250 grs d’espinacs cuits.
3 ous.
Sal i sucre.
100 grs de formatge feta.
200 grs de formatge cremós.
Julivert.
Escórrer be els espinacs. Tallar el formatge feta a dauets petits.
Posar en un bol la farina, la llet, els ous, l’oli , dues cull de sucre, el llevat i la sal.
Mesclar be fins que estigui tot integrat.Afegir el formatge feta i els espinacs.
Omplir els motlles de magdalenes prèviament untats amb oli o posar una capsula de paper.
Coure al forn uns 20 minuts a 180º.
Posar el formatge cremós en una mànega pastissera.
Quan estan cuites, deixar refredar sobre una reixeta. Decorar amb un rosetó de formatge cremós i julivert picat.
Espero que us agradi i…..Caprofiti !!!!
2 comentaris:
Hola guapísima, aquests muffin t'han quedat genial, segur que estan bonissims, una idea molt bona. Petonets.
Felicitats! el bloguers de sempre tenim la missió de mantenir-nos en els blogs. És l'única manera de seguir en contacte. Fins ben aviat! ja queda poc.
Publica un comentari a l'entrada