Ja fa anys que per la revetlla ens reuníem un grup de pares de l’escola del meu fill gran. Amb el tems, però, primer varen deixar de venir els fills i ara ja només ens reunim tres parelles i ho passem la mar de bé. Al ser tan pocs, els menús han anat variant i de sopar pa amb tomàquet i embotit i truites de patates, hem passat a menjar cloïsses( de las que us ensenyo una foto), gambes, escamarlans i aquets musclos que es l’entrada avui.
Tant la recepta com la elaboració son del meu marit i es ell qui la ha escrit.
En una propera entrada us ensenyaré el dinar que hem fet avui per celebrar els aniversaris de Maig i Juny i que inauguren la temporada d’estiu a Castelldefels.
Com veieu he estat una mica atrafegada i per això no he pogut fer cap entrada abans.
Anem al tema.
Ingredients:
1 Kg. de muslos
1 ceba mitjana
2 dents d’all
Oli d’oliva
julivert
½ pot de tomàquet triturat
Salsa tabasco
Pebre negre
Amb una cassola de fang fer un sofregit de ceba all i julivert, un cop està daurat el retirem (oli inclòs)i el posem en el got del minipimer.
Tot seguit posem el kl. de musclos a la cassola i el deixem coure fins que estiguin ben oberts i hagin tret el seu brou. Retirarem els músculs i afegim el brou al got del minipimer mes o menys fins la meitat junt amb el sofregit que havíem posat abans.
Afegirem a la salsa de tomàquet(ja feta) una mica de pebre verd i unes gotes de salsa tabasco, les quantitats han d’anar en funció del grau de picant que es vulgui, recomanat anar provant .En lloc de tabasco, també es pot posar una guindilla.
Passarem tot junt per el minipimer fins aconseguir una salsa compacta.
Tornarem a posar els músculs a la cassola, amb un raig d’oli , i un cop ben calent afegirem la salsa feta, remenarem be durant dos o tres minuts perquè la salsa es vagi ficant dintre dels músculs i els hi doni un bon sabor.
Les cloïsses,boníssimes..... |
Deixar escalfar cinc minuts mes i servir al plat.
Espero que us agradi i..... Caprofiti !!!!!
17 comentaris:
Quina pinta!!! m'encanten els musclos. No t'ho creuràs, però la revetlla tenia una cassola de musclos ja feta, amb salseta, i s'em va caure a terra!!! grrrrr!!!!
Sort que teniem altres plats...
Petonets
Ostres, a mi em va caure una vegada una fideuá, pero a sobre el marbre i vaig poder recuperar-ne una bona part....
Quina sort que el teu marit cuini tant bé! :)
Tenen una pinta deliciosa, ideals per a una tapa marinera de diumenge de festa major!
Els musclos m'encanten tant al vapor com amb salsa, picants...de totes maneres!! Aquesta recepta és molt bona, ja pots felicitar el teu marit ja! petonets
Amb aquesta salseta han d'estar per sucar-hi pa i no parar!!! Felicitats al teu marit!
Petons
Sandra
Quina tapeta noia! Felicita al teu marit de part meva. És veuen tan sucosos...Jo hi vaig molt a la platja de Castelldefels, com a baix llobregatina que hi sóc, potser ens veiem.
Gemma:
No em puc queixar, no, quan vol, s'hi posa i cuina prou be...
Roser:
Si t'agraden els musclos, fes-la que es molt facil...
Sandra:
Amb tantes felicitacions, potser s'ho creura i tot,jaja
Cristina:
Nosaltres hi solem anar a caminar al cap vespre.... A veure si ens veiem
Quina delicia de musclos, aquesta salseta els fa encara més deliciosos. M´encanten. Petons,
Gemma:
Una salseta per sucari força pa.
Quina sort tindre un cuiner a casa.
Felicitats al maridet.
Petons
Quin marit més "apanyadet" que tens, no et pots queixar!. Així, quan se t'acumuli la feina, segur que et podrà donar un cop de mà!. Amb aquesta cassola, queda demostrat que en sap molt!. Bon estiu!
que bons són els musclos!!!! i que bé entren amb una salseta així!!! genial. Petonets guapa
Joaquina:
A casa tenen molt d'èxit..
Isabel i Gloria:
Si que es "apanyat", ai. Nohem puc queixar....
Judith:
La veritat es que la salsa es l'únic que jo hem menjo.
He de confesar que els musclos no m'agraden, pero la salsa...vola.
Els mateixos ella vais fer jo per Sant Joan, pero en compres de Tabasco unes guindilles. Boníssims!!!!!
Aquest musclos i cloïsses fan olor d'estiu. Amb aquestes salses marineres estan per sucar-hi pa. Un marit molt apanyat, sí senyora. Ja va bé que tinguin les seves especialitats... Petons ex-veïna!!
Hola, soc el marit "apanyat" de la Gemma. Moltes gràcies per els vostres comentaris. Pot ser m'animaré i us presentarè alguna altre recepte. Per genética materna i per influéncia de la Gemma, de tant en quant i quan el temps disponible m'ho permet( que per desgracia es poc), m'agrada gaudir de la cuina.
Salutacions a tots.
Molt bona recepta... llàstima les faltes d'ortografia...el corrector ajudaria a que sigui un blog 10!!
Molt bons!!! una salsa molt bona i una pinta espectacular. Petons.
Publica un comentari a l'entrada