Avui una recepta de la Conxita del Casal que es molt senzilla de fer i queda molt bona.
Haig de dir que a mi , les figues no m’entusiasmen, però quan vaig fer melmelada per
primera vegada em va encantar i sorprendre lo bona que era. Teniu
la recepta aquí.
Per als qui els hi agrada el formatge, aquesta recepta es una delícia!!Anem al tema.
Ingredients:
-12 figues fresques.-1 terrina de formatge cremós
-100 grs. de sucre.
-100 grs. d’ametlla en pols.
-50 grs. d’ametlla laminada.
Per la salsa de xocolata.
-150 grs. de xocolata per fondre.-75 ml. de nata.
-50 grs. de mantega.
-2 cull. de llet condensada.
Barrejar el sucre amb el formatge i l’ametlla en pols.
Netejar amb una mica d’aigua les figues. Tallar-les en quatre sense arribar al final.
Torrar les ametlles al forn.
Omplir una manega pastissera amb la barreja de formatge i fer un rosetó al mig de cada figa. Reservem en fred fins al moment de servir.
Per fer la salsa de xocolata escalfem la nata al foc i quan arrenca el bull afegim el xocolata i la mantega, j afora del foc.
Per presentar el plat posem al fons la salsa de xocolata. Amb la llet condensada fem uns cercles i amb un pal de fusta (tipus brotxeta) fem unes decoracions.
Disposem a sobre tres figues per persona i decorem amb la ametlla laminada torrada.
Espero que us agradi i…..Caprofiti !!!!!
6 comentaris:
Si a tu que no t'agraden gaire les figues aquesta recepta t'ha agradat, imagina't els que som uns amants de les figues com jo!! A mi em vicien molt!! Amb formatge han de ser espectaculars. Petons!
El formatge i les figues combinen super bé. I presentades així, amb la salseta i les ametlles, queden unes postres elegants, originals i boníssimes!
mira que he vist figues amb formatge, però amb xocolata no!! m'agrada molt la idea! petons
Jo no sóc gaire de figues però m´ha dit els experts que amb formatge, com passa amb el raïm, és de 10.
Original combinacion la que nos traes y buena seguro¡
peto
Sembla mentida que d'unes figues es pugui fer un plat tan glamorós!
Publica un comentari a l'entrada