Quan t’escriuen gent que coneixes i et comenten que han fet una recepta teva,o que els hi agrada el teu blog o et “renyen” perquè fa dies que no publiques, es el que t’anima a seguir encara que sigui a poc a poc.
Jo volia tenir un receptari virtual, sense mes pretensions, i ara que el meu fill viu fora, se que en algun moment, li fa servei. I per mi això ja val tot l’esforç que ha vegades m’ha costat poder seguir.
Com ha estat un mes de diferents celebracions i ja he fet prous pastissos, he
preferit fer unes
postres fresques i saludables.
Aquest tàrtar de
fruita es una manera d’aprofitar fruita que esta molt al punt de
madurar.
Anem al tema.Ingredients:
-Maduixes.
-Kiwis.
-Plàtans.
-Poma.
-Suc de taronja.
-Vinagre de xerès
-Melmelada de maduixes.
Tallem tota la fruita a taquets petits i deixem macerar amb un xorret de vinagre de xerès. Afegim el suc de taronja. Remenem una mica.
Escalfem la melmelada de maduixa i la colem, Reservem.
Per emplatar, posem un arc metàl·lic en un plat. L’omplim amb el tàrtar de fruita i traiem l’arc, amb molt de conte. L’acompanyem de la salsa de maduixa.
Espero que us agradi
i…..Caprofiti !!!!
13 comentaris:
Veig que cuides el teu fill!! Així aprendrà receptes sanes, també! és clar que sí!
bonissim
M'encanta! i Felicitats pels 4 anys.
olee tuu!! felicitats pels 4 anys i per la pintasa que té aquest postre! sembla mentida que tot sigui fruita, que bonic!! jo també vaig començar un receptari i mira ara, no paro!! jeej petons
Gemma felicitats per aquest 4 anys.
Que ràpid passa el temps.
Un postre molt sa per celebrar-ho.
Una abraçada
Gemma felicitats per els 4 anys i que en siguin molts més. Doncs en el teu fill el receptari li anirà d’allò més bé, i a nosaltres també que gaudirem de les teves receptes
Una abraçada
Gemma felicidades por estos 4 años y a seguir disfrutando del blog y de la cocina.Buen tartar naturalmente bueno¡
peto
Gemma; Feliços quatre anys de blog i amb aquest tartar de fruites l'hi queda molt i molt adient.
Felicitats Gemma¡¡
Gemma; Com a participant que ets del repta de la Mercé; Destapant Cassoles -del blog al plat- en el meu blog trobaràs una P.D. a veure que et sembla, si és que si passeu-ho en els altres blogs que creguis que ho volguin fer.
Salutacions un altre cop Gemma¡¡¡ :O) :O)
Gracies a tots per les felicitacions!
Gracies a tots per les felicitacions!
Gracies a tots per les felicitacions!
Gemma.....amb una mica de retard....felicitats pels 4 anys! I que siguin molts més!!! Unes postres ideals per la celebració!!!
Petonets,
Olga
Publica un comentari a l'entrada