Si, ja se que es un
títol estrany però es que es així. Una tarta amb textura de flam.
La tenia feia molt de
temps a pendents i no trobava mai el moment. Però dissabte anava a veure als
pares i vaig pensar que era el moment. La meva mare es fan dels flams!!Es molt fàcil de fer i queda molt bo.
La recepta original porta panses de Corint, però jo li he posat perletes de
xocolata….
Anem al tema.
Ingredients:
-3 plàtans.-4 ous.
-250 ml. de llet.
-50 grs. de “Maizena”.
-100 grs. de sucre.
-1 cull. petita,de llevat.
-Un pessic de sal.
-100 grs. de perletes de xocolata.
-Escames de xocolata blanca.
Tallem els plàtans a rodanxes. Reservem dues o tres rodanxes per decorar. Els passem per una paella junt amb la mantega.
Batre els ous amb el sucre. Quan agafin volum afegim la maicena, la sal i el llevat.Afegim la llet i els plàtans. També afegim la meitat de les perletes de xocolata.
Untem un motlle amb mantega i omplim amb la mescla.
Coure al forn a 190º uns 30 min.
Deixem refredar i desemmotllem. Desfem el xocolata al micro i decorem fent unes decoracions amb la xocolata, les rodanxes de plàtan i les escames de xocolata blanca.
Unes altres postres sense gluten!
Espero que us agradi
i…..Caprofiti !!!!!
5 comentaris:
bonissim, i amb una decoració molt maca.
que bonaaaaaaaaaaaaaaaa
Bravo! el canvi per perletes de xoco! ara sí que aquest flam és 100% Cristina..ejejeje.
m'encanten aquestes combinación de pastís- flam, fa que el postre sigui més lleuger i puguis repetir tantes vegades com vulguis! petons
Ben fresquet ve molt de gust i de pas mengem fruita.
Petons.
Publica un comentari a l'entrada