Quan faig croquetes, en faig en quantitat i amb aquestes no ha estat diferent. Es molt pràctic tenir-ne fetes al congelador. Et solucionen un sopar imprevist…
Anem al tema.
Ingredients:
-Un tros de lluç i un de salmó fresc ( uns 300 grs entre els dos talls)
-500 ml. de llet
-90 de mantega.
-80 de farina.
-1 ceba.
-Curri.
-Sal.
-1 ou.
-Per arrebossar he utilitzat Crumbs (sense gluten)
Per els “espagueti” de calamar:
-1 calamar de mida mitjana.
-All i julivert.
Per fer les croquetes:
En un casso amb aigua,donem un bull al lluç i al salmó i reservem.
Piquem la ceba, molt picada,i la estofem en una cassola amb la mantega. Afegim la farina. S’ha de coure una mica perquè no faci gust de farina. Quan fa escuma afegim la llet i remenem fins que espessi. Salem al gust.
Afegim el lluç esmicolat i el salmó tallat a dauets petits. També el curri.
Ho deixem en una safata tapat, a la nevera, que reposi fins l’endemà.
Per fer les croquetes agafem una mica de masa, fem boletes i les passem per ou u per el cruixent de blat de moro. Les fregim en abundant oli.
Per presentar, tallem els calamars a tires molt finetes, les saltegem amb all i julivert. Ho col·loquem en forma de niu i a sobre la croqueta. Millor si es menja calent, però fred també està boníssim!!
Espero que us agradi i…..Caprofiti !!!!
15 comentaris:
Jo Gemma! han de estar molt bones!!! Et Felicito.
que bo
A casa meva les croquetes agraden moltíssim i segur que aquestes no serien una excepció!!! Han de quedar boníssimes!! Quan faig croquetes faig com tu, en faig força i al Congelador!
A casa meva les croquetes agraden moltíssim i segur que aquestes no serien una excepció!!! Han de quedar boníssimes!! Quan faig croquetes faig com tu, en faig força i al Congelador!
M.Jose:
Si que queden bones,si!
Sandra/josemaria:
Gràcies!!
Neus:
Sempre son un bon recurs per un sopar!!
Magnífic, m'encanta!!!!
Ptnt
Glòria
Magnífic, m'encanta!!!!
Ptnt
Glòria
Una tapa ben original!!! I segur que boníssim Gemma!
:)
Salutacions
Cuando te la vi en instagram ya me gusto, original y irresistible tapa, donde gusta si o si..
Bona setmana
peto
Glòria:
Gracies per el comentari!
Dolors:
Dons si que esta boníssima Dolors!!
Miquel:
Gràcies per el comentari. Un honor venint de tot un mestre!!
Son irresistible sus tapas me gustan mucho,abrazos
Publica un comentari a l'entrada