Dons dies enrere vaig decidir que la provaria. Ni se des de quan ni qui me la va passar, però no estic gens arrepentida d’haver-la fet. Queda boníssim!!!!
I ja n’he fet mes d’un... i de dos en els últims dies.
L’he fet tant amb farina normal com sense gluten i queda igual de bo!
Anem al tema.
Ingredients:
-3 pomes Golden.
-150 grs. de sucre.
-3 ous.
-150 grs. de farina (sense gluten)
-Un sobre de llevat en pols (sense gluten).
-Un polsim de canyella en pols.
-1/2 cull. petita de vainilla en pols.
-Un motlle de 22 de diàmetre.
Pelar les pomes i tallar-les en làmines fines e irregulars.
Batre els ous amb el sucre amb batedora de barnilles fins que faci relleu. Tamisar la farina barrejada amb el llevat, la vainilla en pols i la canyella. Afegir-ho a la crema d’ous. Barrejar amb batedora manual fins que s’integri tot be i afegim les pomes.
Posem un paper vegetal al fons del motlle i l’untem be amb mantega. Posem el preparat del à de pessic i ho allisem amb una espàtula. Escampem una mica de sucre per sobre i ho posem al forn, a 180º, 40 min.
Passat el temps el retirem del forn, deixem reposar uns minuts i el desmuntem. El deixem refredar sobre una reixeta.
Espero que us agradi i.....Caprofiti !!!!
11 comentaris:
Que bona!!! sencill i delicios!!!
Boníssim, les pomes donen una esponjositat a les coques que m'encanta!!
Gemma; És que les pomes a la cuina són una verdadera delícia poguer-les cuinar de totes maneres.
Salutacions Gemma¡¡ :O)
Nena, que bo!! Ja el vaig veur a Instagram i em va temptar. El meu segon pastís preferit!! petons
Els de poma no fallen, estan boníssims!!
Els de poma no fallen, estan boníssims!!
M. Jose:
Es el millor que te, que es molt senzill de fer!!
Sussi:
Si que queda molt espongos!
Josep:
A mi m'agrada molt cuinar amb pomes
Marina:
Dons ja saps, a cuinar el pastis de poma!!
Teresa:
Jo tambe crec que no fallen mai, els de poma!,
Publica un comentari a l'entrada